Kezdőlap Rólunk

Rólunk

Kedves Látogató!

“Oltsd velünk szomjadat!’ 

 

Szeretném bemutatni, méltatni azokat a kollégáimat, Barátaimat, akik nélkül most nem írhatnám e sorokat!

 

Azt gondolom, hogy a mai, felgyorsult világban nagy kincsnek számít az, ha valaki felajánlja a munkáját, áldozatot hoz azokért, akik értéket szeretnének kapni.

 

 

Kezdetben kedves hódmezővásárhelyi és szegedi Kollégáim minden ellenszolgáltatás nélkül vállalták, hogy a művészetek, a kultúra oltárára helyezzék azt, amellyel minden bizonnyal felemelik az idetévedők lelkét, a tiedét is, Drága Látogató!

 

 

Jelenleg csekély összeget tudok adni azoknak, akik segítik munkánkat.

Természetesen szeretném, ha több honoráriumot tudnék biztosítani számukra! 

Az írás szeretete mellett, több dolog is készteti Kollégáimat, hogy ezen az oldalon hagyják névjegyeiket: az elszántság, a tenni akarás, a hit a jóban, a szépségben, abban, hogy ha egy kicsit is, de létezésünk pillanatait örömtelivé tegyék.

 

Örök hálámat fejezem ki nekik és neked is, Kedves Látogató!

 

Nem hagyhatom ki, hogy ne említsem meg kedves, ifjú Barátomat, Csala Sándor Benjámint/Benit, alapítónkat, aki néhány nap leforgása alatt láthatóvá tette oldalunkat.

 

Beni mellett a jobb kezem: Tolnai Imre Krisztián, a Keresztfiam is hatalmas áldozatot hoz azért, hogy magazinunk működjön! Hála ezért neki is, de mindenkinek, aki eljuttatja hozzád anyagainkat!

 

Egy kedves, volt interjúalanyom, Sun Márk is alakította, csinosította weboldalunkat, majd csatlakozott e szépítgetéshez Virág Péter/Grafit is, aki a jelenlegi oldalunkat “varázsolta” ilyenné, amilyen.

 

 

Hangsúlyozom: jelenleg nem vagyunk vállalkozók, magánemberként végezzük missziónkat!

Így még nehezebb fenntartani magazinunkat, azonban nem titkoljuk: azon is dolgozunk, hogy egyszer azok lehessünk!

 

Kedves Látogató!

 
 
Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy az instagramon: https://www.instagram.com/kultkocsma/?hl=hu, a facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/kultkocsma és a youtube csatornánkon:

 
is elérhetőek vagyunk!
Kérünk szépen, ha időd engedi, kedved van, akkor kövess ezeken az oldalakon is minket!
 
 

 

Azzal is segítesz nekünk, ha ajánlod web-és facebook oldalunkat, instánkat, de youtube, illetve TikTok csatornánkat is azoknak, akik olyan értékeket keresnek, mint Te! 

 

“Kortyolj belénk!”

 

Kollégáim:

 

 

Bánszki Krisztián

 

Csala Sándor Benjámin/BENI

alapító,

web-, audió- és videószerkesztő

 

Fátyol Roland

webszerkesztő

 

Kóra Katalin Bianka

Mátó Gábor

Raffai Balázs

Szakál Magdolna

Szarvas Nikolett Diána

újságírók

 

Tolnai Imre Krisztián

marketing- és reklám,

újságíró

 

 

Szeretettel kollégáim nevében:

Visnyei Ferenc/Visó

kultkocsmáros

alapító-főszerkesztő

 

A www.kultkocsma.hu szerkesztősége ezúton közli, hogy a saját készítésű szöveges tartalmak, továbbá fény- és mozgóképek szerzői jogvédelem alatt állnak. Az oldalon talált bármely tartalmat tilos értékesíteni! Ha újraközlésre alkalmasnak találják, a szerző megjelölésével és a forráscikk linkelésével lehetséges! A szerkesztőség nevében: BENI és Visó, alapítók.

 

 

Kedves Látogató!

 

A fentebb említett KOLLÉGÁIM már nem dolgoznak nálunk, de bízunk abban, hogy kapsz így is olyan tartalmakat, amelyek legalább olyan színvonalúak, mint az eddigiek!

 

 

Aki besegít továbbra is:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

TOLNAI IMRE KRISZTIÁN

FÁTYOL ROLAND