Kezdőlap Rólunk

Rólunk

Kedves Látogatók!

Engedjétek meg, hogy méltassam azokat, akik nélkül most nem írhatnám e sorokat!

Azt gondolom, hogy a mai, felgyorsult világban nagy kincsnek számít az, hogy valaki felajánlja a munkáját, áldozatot hoz azokért, akik értéket szeretnének kapni.

Kedves hódmezővásárhelyi és szegedi Kollégáim minden ellenszolgáltatás nélkül vállalták, hogy a művészetek, a kultúra oltárára helyezzék azt, amellyel minden bizonnyal felemelik az idetévedők lelkét, a tiéteket, Drága Látogatók!

Természetesen szeretném, ha minél előbb honorálhatnám munkájukat!

Az írás szeretete mellett, több dolog is készteti Kollégáimat, hogy ezen az oldalon hagyják névjegyeiket: az elszántság, a tenni akarás, a hit a jóban, a szépségben, abban, hogy ha egy kicsit is, de létezésünk pillanatait örömtelivé tegyék.

Természetesen örök hálámat fejezem ki nekik és nektek is, Kedves Látogatók!

Nem hagyhatom ki, hogy ne említsem meg, kedves, ifjú Barátomat, Csala Sándor Benjámint – szólítsuk Beninenk, aki Hódmezővásárhelyen érettségizett –-, néhány nap leforgása alatt láthatóvá tette oldalunkat, aki nélkül most szegényebbek lennénk. 

Egy kedves, volt interjúalanyom, Sun Márk is alakítgatta, csinosítgatta weboldalunkat, majd  csatlakozott e szépítgetéshez Virág Péter/Grafit testvérünk is, illetve Mile Péter, akik a jelenlegi oldalunkat tették ilyenné, amilyen.

Kollégáim:

Angyal Karolina Imola,

Angyal Ádám Bence,

Bakos András,

Bánszki Krisztián,

Csala Sándor Benjámin/BENI,

Szarvas Nikolett Diána,

Szegi Csongor,

Tolnai Imre Krisztián,

Virág Péter/Grafit

 

 

Szeretettel kollégáim nevében:

Visnyei Ferenc/Visó

kultkocsmáros

főszerkesztő