Kezdőlap Kiemelt anyagaink Az ibis MUSIC és az ALL visszatér Európa nyári fesztiváljaira

Az ibis MUSIC és az ALL visszatér Európa nyári fesztiváljaira

229
0

Az ibis és az ALL a Rock In Rio, a Sziget és a Montreux Jazz Fesztivál színpadjain

 

Az ibis, a világ legismertebb economy szállodamárkájának zenei programja visszatér Európába. Idén nyáron az ibis MUSIC számos izgalmas élményt kínál kiválasztott európai szállodáiban, és neves zenei fesztiválokkal köt partnerséget.

 

Az ibis MUSIC és az ALL erős kínálattal tér vissza Európa nyári fesztiváljaira
Mezzosangue by Patrick Muennich/Az ibis/ A világ legismertebb economy szállodamárkájának zenei programja visszatér Európába

 

Vadonatúj színpad 

Ezek között van a Rock in Rio Lisboa, a Montreux-i Jazzfesztivál és – ismét – a budapesti Sziget Fesztivál, ahol az ibis és az ALL egy vadonatúj színpadot mutat be, BUZZ néven.

 


#June14 #Friday #Today #music #zene #song #dal #singer #fesztivál #ibisMUSIC #ALL #márka #economy #Európa #vendéglátás #SZÁLLODA #kultkocsma #Beni #Visó #Edu #Facebook #Instagram #YouTube #Foryou #friend #man #woman #tévé #amazing #hospitality


“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“Kortyolj belénk!”

 


ibis MUSIC program

A 2019-ben indult ibis MUSIC program arra törekszik, hogy a zenével egyesítse az embereket. Feltörekvő művészeket mutat be, együttműködik a legjobb zenei fesztiválokkal, szállóvendégeinek pedig tökéletes helyszínt biztosít, ahol hangosan hallgathatnak zenét, de nyugodtan alhatnak.


www.kultkocsma.hu

 

Futó Mária kozmetikus Földeák

Alapítók:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

Visnyei Ferenc/Visó

 


Kapcsolatteremtés – Új zenék

A márka támogatja az interakciókon keresztül történő kapcsolatteremtést és az új zenék felfedezését – ez minden vendég élményének tökéletes kiegészítője.

Ajka – Múzeumok éjszakája az indiánok nyomában


A ibis és az ALL

A fesztiválkínálat részeként az ibis ismét együttműködik az ALL-lal, az Accor foglalási platformjával és hűségprogramjával. Az ALL a világ legnagyobb zenei rendezvényeihez kapcsolódó exkluzív élményekkel kis plusz lelket visz az utazásokba. Az ALL tagjai preferenciáik, zenei műfajok, úti célok és költségvetésük szerint választhatnak.


S Z I G E T 

Néhány évnyi sikeres együttműködés és a tavalyi nagy érdeklődéssel kísért színpad után az ibis és az ALL újabb egy évre visszatér Európa egyik legnagyobb zenei fesztiváljára, a Szigetre.


ALL.com × ibis presents The BUZZ színpad

Augusztus 7-12. között a világ minden tájáról több százezer zenekedvelő gyűlik össze, akik az ALL.com × ibis presents The BUZZ színpadon feltörekvő művészek fellépését követhetik.

Dimash is énekli: “A szeretet hangja elpusztíthatatlan”


Európa egyik legnagyobb fesztiválja

Európa egyik legnagyobb fesztiválja 2024-ben olyan nevekkel várja a közönséget, mint Kylie Minogue, Raye, Stormzy és Liam Gallagher.

 

Az ALL tagjai tagok exkluzív VIP-csomagokhoz juthatnak hozzá

Genfi-tó partján

A további partnerségek közé tartozik a Montreux-i Jazzfesztivál (július 5-20.), a Genfi-tó partján évente 250 ezer látogatót vonzó kéthetes rendezvény.

Szeged – 95. Ünnepi Könyvhét és 23. Gyermekkönyvnapok


Ingyenes színpad 

A világ egyik legnagyobb és legelismertebb jazzfesztiválja, Montreux lélegzetelállító környezetet, ünnepelt zenészek koncertjeit és számos ingyenes színpadot kínál.

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

Terasz

Az idei fesztiválon az ibis xALL.com MUSIC terasza várja a fesztiválozókat.


Lazulás

Délután a bárban lazulhatnak, este intimebb elektro-pop koncertek, esténként pedig DJ várja őket, mindezt a Genfi-tóra néző kilátással.

 

További infó

További információ az ibis MUSIC Terrace x ALL.com teraszról itt található.


Lisszaboni Rock in Rio

Június 15-16. és 22-23. között kerül sorra a lisszaboni Rock in Rio, ahol többek között Ed Sheeran, Doja Cat és a Jonas Brothers lesz a headliner.

 

20. alkalom

Az immár huszadik alkalommal megrendezett Rock in Rio a portugál fővárosba érkezik, hogy napsütésben ünnepelje a pop és a rock világát.

Szegedi Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál


A párnacsata fotófülkétől kezdve

Az ibis és az ALL különleges popup hotelje szórakoztató programokkal várja a fesztiválozókat. A párnacsata fotófülkétől kezdve a virtuális valóság-játékokon át a hangulatos zenei bárig, sőt, még szunyókáló állomások is várják a szórakozni vágyókat, hogy feltölthessék magukat és mobiltelefonjaikat.

 

Privát vacsora

Ezenkívül az ALL tagok privát vacsorán vehetnek részt, a nagyszínpadra néző kilátással és szállással egy helyi ibis hotelben.

 


Maradandó emlékek

„A zene képes összehozni az embereket és maradandó emlékeket teremteni. Az ibis MUSIC is ezt teszi elindítása óta: hihetetlen előadásokat és izgalmas élményeket kínál rajongóknak, utazóknak és mindenkinek, aki szenvedélyesen szereti a zenét – mondta Florence Liger-Tourres, az Accor economy márkáinak európai és észak-afrikai marketingjéért felelős alelnöke.A program bizonyítja elkötelezettségünket, hogy felejthetetlen pillanatokkal lepjük meg vendégeinket, és támogassuk a jövő feltörekvő zenei sztárjait.”

 

Dimash a Szeretet Égboltja alá vezet Téged és az Emberiséget

Közös törekvés 

„Nagyon örülünk, hogy az ibis segít életben tartani tagjaink zene iránti szeretetét. Az ALL és az ibis MUSIC program elindítása óta olyan zenei élményeket nyújtottunk, amelyek tükrözik közös törekvésünket, hogy kapcsolódjunk tagjaink szenvedélyéhez és érdeklődéséhez. Ezek a pillanatok testesítik meg az Accor vendéglátásról szóló ígéretét és vízióját” – mondta Antoine Dubois, az Accor európai és észak-afrikai marketing, hűség, szponzoráció és vendégélmény területeiért felelős vezető alelnöke.

 


Zuhanyzás

Az ibis ingyenes zuhanyzási lehetőséget is kínál az idei Glastonbury (Egyesült Királyság) és Tomorrowland (Belgium) résztvevőinek.

Lemoshatják a sarat

A rendezvények utolsó napjain a fesztiválozók lemoshatják a sarat, és felfrissülve, megfiatalodva térhetnek haza. Az Egyesült Királyságban és Belgiumban található szállodák egy részében a zuhanyzási szolgáltatás ingyenes, és a szabad helyek függvényében egész nap rendelkezésre áll.

 

Zenei ihletésű kezdeményezések

Az ibis MUSIC programja számos élő koncertet, DJ-szettet és egyéb zenei ihletésű kezdeményezést is magában foglal a résztvevő szállodákban Európa-szerte az egész év során.

 

Az ibis idén ünnepli ötvenedik születésnapját

„otthonos” hangulat

A modern, előremutató dizájn iránt elkötelezett márka zökkenőmentesen ötvözi a trendteremtést a kényelemmel és a valódi „otthonos” hangulattal.

 


1270 szálloda

A hetven országban több mint 1270 szállodával rendelkező ibis világszerte elismert vezető szerepet tölt be az elérhető, magas színvonalú szálláshelyek piacán.

Zenei csatangolás – Fülbemászó dalok – Új album, új klip – Eric Nam – Lost On Me


Kulturális megértés

A márka lényege a befogadás és a sokszínűség, törekszik az utazás demokratizálására és a kulturális megértés előmozdítására.


Öt évtized

Idén az ibis öt évtizedes piacvezető szerepének tiszteletére új márkakultúra-programot, globális munkavállalói nagyköveti és márkakampányt indít.

 

# # #

 

Az ibis

 

Úttörő márka

A mindenki számára nyitott és barátságos ibis 1974 óta úttörő márka. Az ibis szállodákat az utazók és a helyiek kortárs stílusukért, a vibráló közösségi terekért, az otthonos hangulatú szobákért, a nyüzsgő bárokért, kiadós étkezésekért és az egyszerű mobil bejelentkezésért kedvelik.


Az élőzene a szenvedélye

A márka az élőzene iránti szenvedélyéről is ismert, a vendégeknek a különböző hangulatokhoz összeállított lejátszási listákat kínál, és feltörekvő zenészek exkluzív koncertjeihez biztosít hozzáférést.

Ismert és elismert

Bármi legyen is az úti cél a világon, a vendég az ibisben mindig a megfelelő helyen érzi majd magát. Több mint 1270 szállodájával 70 országban az ibis világszerte a economy vendéglátás vezető márkájaként ismert és elismert.

 

Az Accor része

Az ibis a világ vezető vendéglátóipari csoportja, az Accor része, amely több mint 110 országban több mint 5600 szállodát üzemeltet.

 

Accor Live Limitless életmód hűségprogram

A márka részt vesz az ALL – Accor Live Limitless életmód hűségprogramban, amely kedvezmények, szolgáltatások és élmények széles választékához biztosít hozzáférést.

 

Az ALL

Páratlan ajánaltok elérése

Az ALL foglalási platform és hűségprogram, amely a szállodai tartózkodás alatt és azon túl is megtestesíti az Accor-élményt. Az ALL.com oldal és app segítségével a vendégek 110 országban 45 Accor-márka szállodáiban érhetik el a legkedvezőbb áron kínált páratlan ajánlatokat.

Gyergyói mese és néhány fényes gomb is befigyelt

 

Stratégiai partnerek

Az ALL hűségprogram több mint száz stratégiai partnerrel a kedvezmények, szolgáltatások és élmények széles választékához biztosít hozzáférést.

Több mint 2000 globális rendezvény

Az ALL több mint 2000 globális rendezvénnyel segíti tagjait szenvedélyük mindennapi megélésében, a helyi felfedezésektől kezdve a séfek mesterkurzusain át a legnagyobb sport- és zenei eseményeiig. Az ALL – Accor Live Limitless az utazók által leginkább díjazott hűségprogram.

 

Fedezze fel az ALL-t az all.com oldalon.

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét