Kezdőlap Kiemelt anyagaink Sejtelmes reptéri live sessionnel debütált T. Danny

Sejtelmes reptéri live sessionnel debütált T. Danny

192
0

A tavaly indult Unicum Akusztik legújabb adásának főszereplője T. Danny. Magyarország egyik legfelkapottabb fiatal előadója a zenésztársaival, valamint a Follow the Flow zenekar frontemberével, Szakács Gergővel együtt szerepelt a gyógynövénylikőr márka egyedülálló látványvilágra és hangzásra építő zenei projektjében.

A Tököli Reptér grandiózus hangárjában élő hangkeveréssel felvett három dalból akusztikus live session született
T. Danny a mezőktől ölelt, elhagyatott, ipari bunker jellegű Tököli Repülőtéren
@mindenki @követő @látogató

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

 

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

 

“Kortyolj belénk!”

 

Friss nézőpont – Ikonikus italmárka

A Tököli Reptér grandiózus hangárjában élő hangkeveréssel felvett három dalból akusztikus live session született. Friss nézőpontból és újabb zenei stílusból ragadja meg a szakmai tudást, az elhivatottságot és nem utolsósorban az egyediséget. Összeköti az ikonikus italmárkát az Unicum Akusztikban fellépő zenei tehetségekkel.

Liszt Ferenc Kamarazenekar: Idén is rajzpályázat gyerekeknek

Akusztikus felállás

Sokmilliós hallgatottsággal rendelkező fiatal előadó csatlakozott az Unicum Akusztik második epizódjához: T. Danny rapper, dalszerző gondolta újra és játszotta el három slágerét (Utoljára sírtam érted, Yoga, Az életem) akusztikus felállásban.

 

Élő hangkeverés – Évszázados italkészítés

Az Unicum Akusztik, amellett, hogy az élő hangkeverés formátumával felhívja a figyelmet a valós teljesítményre, és ezzel párhuzamot állít a zenealkotás és az évszázados múltra visszatekintő ital készítése között, páratlan és kihívást jelentő alkotói platformot is teremt a zenészeknek arra, hogy minden mesterséges eszközt mellőzve bontakozhassanak ki a videóklip forgatás során.

www.kultkocsma.hu

 

Futó Mária kozmetikus Földeák

Alapítók:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

Visnyei Ferenc/Visó

Az Unicum Akusztik forgatásánál kulcskérdés a videóklip rendhagyó helyszíne is

 

Tököli Repülőtér 

A második epizód különleges helyszínen kelt életre: a mezőktől ölelt, elhagyatott, ipari bunker jellegű Tököli Repülőtéren.

Egysnittes felvételek

A három különböző dinamikájú dal változatos berendezéssel és kiegészítő, társművészeti elemekkel szólal meg. Szakács Gergő, a Follow the Flow frontemberének közreműködése, az egysnittes felvételek, valamint az egyes klipeket összekötő Unicum-képsorok újabb és újabb színt emelnek a produkcióba.

ICHIKA NITO, Prince of Strings: “Awakening”

Z generációs favorit

A reptéri forgatás és az élő hangszeres produkció a Z generációs favorit, T. Danny számára is emlékezetes élményt jelent – örömmel mondott igent a megkeresésre.

“Sentimientos torturadores” –  Kyle Landry & Piet Arion

Izgalmas helyszín

„Megtisztelő, hogy egy ilyen ikonikus márkával működhetek együtt, nagyon jólesett az Unicum felkérése. Az egyedi és izgalmas helyszín önmagában kihívást jelentett: végig a minőségi hangzásra törekedtünk. A featuring rengeteg plusz energiát hozott nekem, ráadásul Szakács Geri az egyik legjobb itthon az akusztikus műfajban. Bízunk abban, hogy a végeredmény legalább annyira tetszik majd a közönségnek is, mint nekünk” – mondta T. Danny.

A forgatásra ellátogatott Zwack Sándor is, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke

Öröm és optimizmus

„Nagyon izgalmas élmény számunkra, hogy az Unicum Akusztikon keresztül egy másfajta alkotói folyamatnak is részesei lehetünk, és kapcsolódhatunk a legkülönbözőbb zenei területekről és korosztályokból érkező művészekkel. Örömmel és a jövőt illetően optimizmussal tölt el bennünket ez a kezdeményezés” mondta Zwack Sándor.

 

Carson: “Mindegyikőnknek van bőröndje…” – belenéztünk a Carson Comáéba, de Hegedűs Józsiéba is

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

Az Unicum Akusztik második adása május 8-tól elérhető T. Danny YouTube-csatornáján:

https://www.youtube.com/watch?v=KgIObfbbvgQ

 

ACG Advertising

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét