Kezdőlap Egyebek Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk

Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk

177
0

Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában.

 

Szoboszlai Dominik dicsérte Lang Ádámot, aki szenzációs gólpasszt adott Nagy Zsoltnak a második magyar gól előtt.
Szoboszlai gólöröme a Koszovó ellenei találkozón/MTI/Illyés Tibor

 

#Március27 #Wednesday #Today #labdarúgás #foci #sports #sport #PuskásAréna #SzoboszlaiDominik #magyarválogatott #victory #goals #Koszovó #siker #győzelem #Facebook #Dublin #írek #Instagram #TikTok #life #amazing #hashtag #advertising #reklám #kultkocsma #Beni #Visó #mindenki #látogatók

Liverpool-i légiós

A Liverpoolban légióskodó középpályás elmondta, az első félidőben mutatott játékkal nem volt megelégedve, de úgy vélte, ez minden magyar játékosról elmondható.

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

Jó reagálás

A szünet után azonban sikerült jól reagálniuk, és ennek is köszönhető a 2-0-s győzelem.

 

www.kultkocsma.hu

 

Futó Mária kozmetikus Földeák

Alapítók:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

Visnyei Ferenc/Visó

Crimson: Epitaph – “… but I’m afraid there will be tears tomorrow…”

Ugyanazon hibák 

“Pontosan azokat a hibákat követtük el az első félidőben, amelyekről előzetesen beszéltünk, hogy nem lenne szabad, de ebből is tanulunk.”

A 23 éves futballista nem szépített

Minden játékosra szükség van

Hangsúlyozta, hogy a válogatott találkozókon minden egyes játékosra szükség van a sikerhez.

 

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

 

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

 

“Kortyolj belénk!”

 

Langi is használta az eszét

“Ahogyan a második gólnál láthattuk, akár egy védő is befejezhet egy támadást épp egy középhátvéd passzából. Végre a Langi is használta az eszét védőként.”  Viccesen jegyezte meg ezt Szoboszlai, amellyel arra utalt, hogy Nagy Zsolt találatát az előre húzódó Lang Ádám passza előzte meg.

 

Egymásért is küzdünk

“Sok olyan dolog van még, amin javítanunk kell, de a csapat egyben van, egymásért is küzdünk és meccsről meccsre haladunk.”

Rossi: “csinálják, amíg tudják”

Hozzátette, örül annak, hogy a válogatott már sorozatban 14 mérkőzés óta veretlen. Marco Rossi szövetségi kapitány is azt mondta nekik, “csinálják, amíg csak tudják”.

 

Folyamatosan győzni… 

“Most már lassan ott tartunk, hogy nem veretlenek akarunk maradni, hanem folyamatosan győzni. Én legalábbis így állok hozzá, de szerintem a válogatott minden egyes játékosa így van ezzel” – jelentette ki Szoboszlai.

 

Meghívót vár a válogatottba

A nemzeti válogatott feje az előtte álló hónapokról azt mondta: “most visszamegyek a klubcsapatomba, ahol próbálok úgy teljesíteni, hogy meghívót kapjak a válogatottba”.

Machine Gun Kelly (MGK) – Dont let me go

Dibusz és Gulácsi 

A kapus Dibusz Dénes elárulta, Rossi a múlt hét közepén döntötte el, hogy a törökök ellen Gulácsi Péter, a koszovóiakkal szemben pedig ő lesz a kapus. A Ferencváros hálóőre úgy vélte, mindkettejüknek sikerült jó teljesítményt nyújtania.

 

Szeged, Somogyi-könyvtár – Nagy Eszter: Rezzenések

A szünetig akadozó játék

“Papíron Törökország számít erősebb ellenfélnek, de a mai mérkőzés, főként az első félidőben, sokkal nehezebb volt. A szünetig akadozott a játékunk. Hátul azonban ebben az időszakban is jól zártunk és szerencsére az ellenfélnek nem volt kapura tartó lövése” – vélte Dibusz.

Cserepes lemeze nemzetközi világzenei toplistán

Dibusz Gulácsinak gratulált és fordítva

A hálóőr elárulta, ő is gratulált Gulácsinak a törökök ellen múlt pénteken 1-0-ra megnyert találkozó után, ezt pedig megtette az RB Leipzig légiósa is kedd este.

 

Téma az újságíróknak

    “Szerencsére adunk az újságíróknak még két hónapra témát, de mindkettőnknek az a fontos, hogy jó teljesítményt nyújtsunk a klubunkban. Lehetőség szerint egészségesek maradjunk és jó formában kezdjük az Európa-bajnokságra a felkészülést. Aztán majd a kapitány eldönti, ki fog védeni” – jelentette ki a kapus.

Nagy Zsolt gólja…

Nagy Zsolt elmondta, azon túl, hogy nagyon boldog volt a gólja miatt, úgy érezte, akkor nyugodott meg igazán a válogatott.

Carson: “Mindegyikőnknek van bőröndje…” – belenéztünk a Carson Comáéba, de Hegedűs Józsiéba is

Koszovó nagyon jó ellenfél

    “Rosszul kezdtük a meccset egy nagyon jó ellenféllel szemben, amely az első félidőben talán még jobb is volt nálunk. A szünetben aztán rendeztük a sorokat, de nem így készültünk, ezért az első félidőben történteket ki kell elemeznünk és tanulnunk kell belőle.” A 30 éves bal oldali védő ezt is elmondta, aki az angolok ellen 2022. június 14-én 4-0-ra megnyert idegenbeli Nemzetek Ligája-mérkőzés óta először volt eredményes a nemzeti csapatban.

ICHIKA NITO, Prince of Strings: “Awakening”

Mélypont – Öröm 

 “Az elmúlt majdnem két évben volt egy sérülésem, ami miatt nagyon mélyre kerültem, onnan kellett felállnom és beverekednem magam a válogatottba. Úgyhogy már annak is örültem, hogy itt vagyok, és ez a gól pont volt az i-re”fogalmazott a Puskás Akadémia futballistája.

PIET Arion: “… there is always a kind of music in my heart…”

Van hova fejlődni 

A Nagy Zsoltnak gólpasszt adó Lang Ádám úgy vélte, “mintaszerű” volt az a támadás, amely a második magyar gólt megelőzte. Azt is kijelentette: látható volt, hogy még mindig van hova fejlődnie a válogatottnak.

Pontrúgások

    “Természetesen ha nullára lehozunk egy meccset, akkor biztosan nem kapunk ki, de ahhoz, hogy az ellenfél ne találjon be, szükség van az egész csapat védekezésére. Kell az is, hogy az elöl lévők és a középpályások jól zárják a passzsávokat, mert így nekünk is könnyebb dolgunk van hátul. Ma azt éreztem, hogy túlságosan nem voltak veszélyesek a koszovóiak, de a pontrúgásoknál figyelni kellett, mert fizikálisan ők nagyon erősek, ugyanakkor ezeket a szituációkat jól tudtuk menedzselni” – nyilatkozta Lang.

Írek ellen Dublinban

    A nemzeti együttes legközelebb – már a közevetlen Eb-felkészülés jegyében – június 4-én az írek vendégeként lép pályára a dublini Aviva Stadionban.

 

Összefoglaló: YouTube M4 Sport

MTI/Kiemelt- és nyitókép: Illyés Tibor

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét