Kezdőlap Egyebek Dunakanyari fesztiválvibe egy színházjegy áráért

Dunakanyari fesztiválvibe egy színházjegy áráért

284
0

Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon

Carlo Gozzi komédiájától az Opera Show-n át a balettig rendkívül széles repertoárt vonultat fel a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó. A színházi előadásokon túl lesz VR színház, esténként pedig látványos utcaszínházi produkciók színesítik a programot. Levegőben táncoló akrobaták, tüzes koreográfiák, lenyűgöző steampunk jelmezekbe öltözött kalandorok varázsolják el a közönséget.   

 

Carlo Gozzi komédiájától az Opera Show-n át a balettig rendkívül széles repertoárt vonultat fel a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó.
Tüzes groteszk előadással érkezik a cseh V.O.S.A. Színház

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

 

“KORTYOLJ BELÉNK!”

Színházijegy akció

A színházjegy akcióval idén is ingyenesen látogathatók az esti koncertek. Az első körös kedvezményes színházjegyek, valamint limitált bérletek március 10-ig kaphatók.

Gyergyói mese és néhány fényes gomb is befigyelt

www.kultkocsma.hu

 

Futó Mária kozmetikus Földeák

Alapítók:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

Visnyei Ferenc/Visó

A fesztivált a Karinthy Színház:

A szarvaskirály című előadása nyitja

 

Lendületes komédia

Carlo Gozzi lendületes komédiáját Berettyán Nándor állította színpadra. A produkció a bemutatása óta óriási közönségsikernek örvend, június 20-án a VéNégy Fesztivál közönségét fogja elbűvölni.

 / pietarion  

Facebook:  / pietarion

Machine Gun Kelly (MGK) – Dont let me go

 

Ondrej Šoth táncdarabja 

Másnap a Kassai Állami Színház táncelőadása, az Anne Frank naplója lesz látható. A második világháború alatt Amszterdamban bujkált zsidó család igaz történetét feldolgozó balettet a Kassai Állami Színház igazgatója, Ondrej Šoth jegyzi. A produkciót 2017-ben Dosky Díjjal tüntették ki a táncszínház területén elért rendkívüli teljesítmény kategóriájában.

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

Különleges Opera Gála

A balett mellett az opera műfajába is belekóstolhatnak a fesztiválozók. Élőzenével kísért különleges Opera Gálával készül az Olomouci Morva Színház.

Marcsi, the beautician: “…To gather the tiny pieces of the soul together…”

A Visegrádi Négyek legkiválóbb zeneszerzőinek műveiből válogatnak

Visegrád hangjai

A Visegrád hangjai elnevezésű gálaprogramban Dvořák, Smetana, Gorecki, valamint Bartók operáinak legszebb részletei csendülnek fel.

 

 A színházi előadásokon túl lesz VR színház, esténként pedig látványos utcaszínházi produkciók színesítik a programot.
Utazók a lengyel Teatr Akt előadásában

Teatr Akt: Utazók

Az esti nagykoncerteket követően utcaszínházi produkciók gazdagítják a műsort. Elképesztő steampunk jelmezekbe öltözött figurákkal és biciklis járművekkel érkeznek az Utazók a lengyel Teatr Akt előadásában.

Légi tánc performansz

Légi tánc performanszot hoz Ariadna Vendelova és a Lalyra Társulat Szlovákiából. A levegőben táncoló akrobaták a zene és a mozgás örvényében földöntúli vizuális képeket és varázslatos atmoszférát fognak teremteni a nagymarosi Duna-parton.

Először jelenik meg magyarul Bukowski egyik novelláskötete

Tüzes groteszk

Tüzes groteszk előadással érkezik a cseh V.O.S.A. Színház. A Blackout Paradox társulat, kiegészülve a MansterVille csoporttal és óriási tűzkerekükkel, a MansterWheel-lel június 22-én gördül be a fesztiválra.

Carson: “Mindegyikőnknek van bőröndje…” – belenéztünk a Carson Comáéba, de Hegedűs Józsiéba is

Sophie Zoletnik Precíz Káosz

című előadásában a káosz és a rend látványos összecsapásának lehetnek szemtanúi a nézők. Tűzlabdák, vakmerő akrobatikák, lángoló kellékek és légi mutatványok lélegzetelállító keveréke fogja lenyűgözni a közönséget.

Concept Cultura

A lengyel Concept Cultura csapata napközben a VR sátorban várja a virtuális valóságban elmerülni vágyókat. A könnyed musicaltől a Cirque de Soleil performanszon át a zombikkal teli rajzfilmig rendkívül gazdag repertoárral készülnek, de Rembrandt zseniális művészetébe is betekintést nyerhetnek az érdeklődők.

Színházjegyek

A színházjegyek értékesítése elindult, elsőkörben március 10-ig rendkívüli kedvezménnyel érhetők el, a tavalyi árnál is jutányosabb, 3500 Ft-ért vásárolhatók meg.

Ingyenesség

Aki színházjegyet vált és megnézi az előadást, azok utána ingyenesen látogathatják az esti programokat, így egy színházjegy áráért egy teljes napi fesztivál-élményt kapnak, mindezt festői környezetben, a mesés Dunakanyarban.

Liszt’s music pervades his great-grandson, Michael’s life

Csillogó szemek

„Missziónk, hogy minél több fiatalt sikerüljön becsábítani a színházi előadásokra, hogy megismertethessük velük a színház varázslatos világát. Ennek okán hívtuk életre a színházjegy akciót, amely évek óta nagy siker. A legnagyobb öröm, mikor körbe tekintünk a zsúfolásig telt színházi sátorban és a nézőtéren a Z generáció fiataljai ülnek csillogó szemekkel.” – tette hozzá Kis Domonkos Márk fesztiváligazgató.

 

4 nap varázslat

VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó – június 20-23. Nagymaros 4 nap varázslat a Dunakanyarban

 

VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét