Kezdőlap Divat, szépség Hogyan ne veszítsünk az online kaszinókban?

Hogyan ne veszítsünk az online kaszinókban?

313
0

Hogyan ne veszítsünk az online kaszinókban?TOP 5 szabály a nyerőgépekben való játékhoz

Elmondjuk, hogyan kell játszani az online kaszinók nyerőgépein, hogy ne veszítsen pénzt. TOP-5 tipp minden szerencsejátékosnak!

 

Tehát úgy döntöttél, hogy játszani szeretnél az online kaszinókban. Mivel kezdj, hogyan válassz nyerőgépeket és hogyan kerüld el a kezdők tipikus hibáit?

 

 Miután kipróbált néhány ingyenes online nyerőgépet, el kell döntenie, melyiket válassza.

 

“Slotok”

A slot-gépek, vagy egyszerűen „slotok” a megszokott nyerőgépek. Ez a szerencsejáték-fajta továbbra is az egyik fő bevételi forrása a kaszinóknak.

Szimbólumok

A nyerőgépekben való játék lényege egyszerű: ez az automata véletlenszerű szimbólumokat generál a képernyőn, több oszloppal és vonallal. Forgatva vagy „spinnel” minden oszlopot – a képernyőn lévő szimbólumok egy sorba állhatnak, vagy más nyerő kombinációba kerülhetnek.

 

Kifizetésre programozva

Általában a slot-gépek 95%+ kifizetésre vannak programozva, – ez azt jelenti, hogy hosszú távon körülbelül a 95% a tétekből visszatér a játékosokhoz nagyszámú kis nyeremények formájában, és csak néhány „jackpot” formájában. A maradék 5% a kaszinó haszna marad.

Kötelező 5%

Sokan, akik a kevés jackpot birtokosai közé szeretnének kerülni – nap mint nap hozzájárulnak a játékoperátorok kötelező 5% hasznához.

Online slotok

A szórakozás ezen formájának népszerűségének növekedésével a slotok online is megjelentek. A szoftver korlátlan lehetőségei és a különböző fogadási feltételek lehetővé tették a legális magyar online kaszinóknak, hogy végtelen számú változatot hozzanak létre ebből a játékból.

 

Mielőtt elkezdene nyerni az online nyerőgépeken, csak 2 alapvető dolgot kell tennie:

  1. Találjon egy megbízható online kaszinót Magyarországon. Könnyítse meg a dolgát olyan szakértők segítségével, akik már tesztelték az összes elérhető kaszinót a magyarok számára, és véleményt adtak róluk – mi például a casinomagyar.net-et ajánljuk. 
  2. Olvassa el cikkünket arról, hogyan növelheti nyerési esélyeit az online nyerőgépeken.

A slot-gépek, vagy egyszerűen „slotok” a megszokott nyerőgépek.

Keressen egy legális online kaszinót!

 

Kifizetési garancia

A jó játék fő feltétele a kifizetés garanciája. Gyakran az illegális szerencsejáték-operátorok sokkal kevesebb, mint 95%-os kifizetéssel rendelkező slotokat használnak. Ennek eredményeképpen a játékosok többségének tétjei veszteségesek.

Fizetési rendszerek

A legális online kaszinók weboldalain található felhasználási szabályok és jogi információk részlegén találhatók azok a részletek, amelyek a játékszoftver fejlesztőiről, a kaszinóval együttműködő fizetési rendszerekről stb. szólnak.

Online kaszinók – Revolut

Mielőtt játszana – tájékozódjon a nyeremények kifizetési feltételeiről. Általában az online kaszinók csak akkor engedik a pénz kivonását, ha a nyeremények összege jelentősen meghaladja a tétek összegét. Maga a pénzkivonás egyszerűbb és gyorsabb az e-pénztárcáknál, például az szupernépszerű befizetési és kivonási módszer online kaszinók – Revolut, Magyarország esetében.

Slot-demo-verzió

A minőségi platformokon mindig lehetősége van egy adott slot demó-verzióját kipróbálni, és ingyen ellenőrizni, hogy működik.

 

Miután kipróbált néhány ingyenes online nyerőgépet, el kell döntenie, melyiket válassza.

Válassza ki az Önnek megfelelő nyerőgépet!

 

Próba

Miután kipróbált néhány ingyenes online nyerőgépet, el kell döntenie, melyiket válassza.

Kulcsfontosságú elvek

A ma kínált tízezrek különböző nyerőgépjei több kulcsfontosságú elv alapján különbözhetnek, beleértve a játék bonyolultságát, a fogadási rendszert, a nyeremények visszafizetési arányát és más tényezőket.

Gyakoribb nyeremények

Bonyolultak azok a nyerőgépek, amelyek lehetőleg sok vonallal, fogadásokkal minden oszlopra és korlátlan szimbólum kombinációkkal rendelkeznek, amelyek gyakoribb nyereményeket tesznek lehetővé, de a maximális nyeremény nem olyan nagy.

Ritka nyerőkombinációk

Azok a nyerőgépek, amelyekben a nyerő kombinációk ritkábban fordulnak elő, nem megfelelőek azoknak a játékosoknak, akik csak néhány fogadást szeretnének tenni – ezek a játékok azoknak szólnak, akik nagy nyereményre várnak.

Ingyenes pörgetések

Az egyik fő szempont a nyerőgépek kiválasztásakor a kezdő bónuszok lehetnek. Gyakran az online kaszinók bátorítás céljából adhatnak Önnek ingyenes pörgetéseket (free spins) bizonyos típusú nyerőgépekre, vagy megsokszorozhatják a befizetését. Ez lehetővé teszi több fogadás megtételét, mint amennyit a bankja enged.

Kifizetésre figyelni!

De ezekben az esetekben figyeljen a kifizetési rendszerre, mivel a bónuszalapokat csak akkor lehet kivenni, ha az Ön teljes nyereménye többszörösen meghaladja őket.

 

Kísérletezzen a taktikákkal!

Algoritmusok

Mivel a garantált nyeremények be vannak építve a nyerőgép működésébe, vannak bizonyos algoritmusok, amelyek ezeket a nyereményeket osztják szét az összes játékos között.

Forgatási taktikák

Ezzel szemben a játékosok megpróbálják kijátszani ezeket az algoritmusokat, és különböző nyerőgép forgatási taktikákat próbálnak ki.

Tétemelés, csökkentés és egyebek

Ez magában foglalja a tét emelését és csökkentését a játék egy adott szakaszában, a tét növelését a bónuszkörben, a tét változtatását nyerés/vesztés után, valamint az áttérést más típusú nyerőgépekre egy bizonyos számú pörgetés után.

Nagyobb számú fogadás

Bármelyik taktika általában kevéssé hatékony, mivel az automatikus szoftver a nyereményeket a lehető legvéletlenebb módon osztja szét. Az egyetlen egyszerű és logikus módja a 95% kifizetési arány visszaszerzésének az, hogy lehetőleg nagyobb számú fogadást tegyen a lehető legkisebb tét mértékével.

De egy ilyen kísérletre egy játékosnak túl sok időt kell fordítania.

 

Játékra szánt pénz elkülönítése

 

Annak érdekében, hogy a nyerőgépekkel való játék mindig szórakoztató maradjon, és ne lépje túl az ön irritációs határát, és ne okozzon függőséget, próbáljon meg egy meghatározott összeget elkülöníteni a fogadásokra.

Játékosság

A szerencsejáték, a játékosság, az érzés, még ha csak egy kis nyereményről is van szó, ez mindaz, ami a nehéz munkahét után a barátok társaságában történő pihenés során ideiglenes kikapcsolódásként szolgálhat.

Megélhetési forrás?

Ha egy játékos megpróbálja a szerencsejátékot a megélhetésének forrásává tenni, akkor valószínűleg rosszul fog végződni.

Döntés

Ezért először döntse el, hogy hajlandó-e egy meghatározott összeget elkölteni a nyerőgépekkel való játékra, ahelyett, hogy például néhány zsetont vásárolna légkorongozáshoz vagy lőgyakorlatra.

Élvezet – szórakozás

Ha valóban jobban tetszik önnek ez a szórakozás, akkor élvezze hasznosan, és ne csak a nyereményre gondoljon.

 

Válassza ki a játék megfelelő időpontját!

 

Hétvégén

Az a tény, hogy a nyerőgépekkel való legjobb játék a munkahét végén történhet, valóban igaz, mivel a magyarországi online kaszinókban, akárcsak a szórakoztatóipar bármely más területén, vannak saját ütemterveik és bónuszos napjaik.

Bónuszos napok

Gyakran a hétvégékre esnek ezek a bónuszos napok, amikor a legtöbben játszanak szerencsejátékokat, így töltve el szabadidejüket.

Ingyenes játéklehetőségek

A bónusznapokon a fogadások emelkedhetnek, a jackpotok és a nyerő kombinációk száma növekedhet, a kaszinók több ingyenes pörgetést és más ingyenes játéklehetőségeket kínálhatnak.

Nagyobb esély – többet nyerni

Mindez egyetlen célból történik – hogy a játékosnak nagyobb esélyt adjon egy kicsit többet nyerni, és minél tovább a weboldalon tartani.

A játék lényege

Ha ez a szórakozás célja, bátran próbáljon ki különböző típusú nyerőgépeket, és emlékezzen arra, hogy a játék lényege nem csak a nyereményben rejlik.

 

Szponzorált tartalom

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét