Kezdőlap Divat, szépség Tét a nullára: a kaszinó előnye, stratégiák a játékosok számára

Tét a nullára: a kaszinó előnye, stratégiák a játékosok számára

335
0

Elmondjuk, hogyan tegyenek téteket a nullára a rulettben, és milyen előnyökkel járnak ezek a tétek a játékosok és a kaszinó számára.

A nulla szektor bármilyen rulettjátékban döntő szerepet játszik, mivel fő feladata a szerencsejátékhely előnyének biztosítása a kerék “programozott” szerkezetének köszönhetően. Számos tét van a nullára, mindegyiknek megvan a maga kifizetési rendszere, és kevésbé vagy inkább előnyösnek számít.

 

Tét a nullára: a kaszinó előnye, stratégiák a játékosok számára

A rulettjáték és a nulla számra tett fogadás: mi a haszna a szerencsejáték-üzemeltetőnek?

A nulla egy kiemelt szektor  

A rulettben a nulla egy kiemelt szektor formában és színben, amely eltér a többi szám szektoraitól. Sok gamblert szkeptikus a vizsgált rulettszám iránt, míg mások igyekeznek elkerülni azt. Azonban a szakértők azt állítják, hogy a nullás szektor nem különbözik a többitől. Az európai és a francia rulett változatokban egyetlen nulla található, míg az amerikai analógjában egy dupla nulla szektor is hozzáadódik, ami az online kaszinóknak még nagyobb előnyt biztosít a játékosokkal szemben.

 

A “mágikus” nulla

Például, a nulla számra tett fogadás a francia típusú rulettben a kaszinónak 2,7% előnyt ad, míg az amerikai esetében ez 1,5-szer magasabb. Minden rulett típusban a nullás cella zöld színű. A szektorok formája zászló/triangel alakú a többi szektor téglalap vagy négyzet alakjával szemben. De ezek a részletek sem befolyásolják a nulla “mágikus” tulajdonságait, sem más bónuszokat.

 

Értékelés és bónuszok

Ahhoz, hogy online rulettezzen és kipróbálhassa a különböző stratégiákat, beleértve a nullára való fogadást is, egy megbízható, tisztességes kaszinót kell találnia. A legegyszerűbb módja ennek a szakosodott oldalak segítségével – ezeken tanulmányozhatja a kaszinó értékelését, valamint bónuszokat kaphat. Az egyik legjobb ilyen oldal Magyarországon a kaszinomagyar.net. Véleményekkel, értékelésekkel, ajánlásokkal és sok hasznos információval szolgál a magyar rulett szerelmeseinek. 

 

Fogadás a nullára a rulettben: nyeremény százalékos arányban

Fogadások

A nulla elhelyezkedésének sajátosságai az európai rulettben lehetővé teszik a következő fogadásokat:

  • straight-up – csak 0;
  • 3 split – 1-0, 2-0, 3-0;
  • 2 street – 1-2-0, 2-3-0;
  • 1 corner – 1-2-3-0.

a zsetonok elhelyezésének módja már nem létezik a francia rulettben.

 

Francia rulett

A zsetonok elhelyezésének módja már nem létezik a francia rulettben. De a kifizetések itt tipikusak: 35:1, 17:1, 11:1 és 8:1. Amikor a nulla mező esik ki, a tét 35-szöröződik meg. Minden játszott split 17-szeresére növeli azt, és az utca (street) 11-szeresére. Például, ha egy számra tett maximális tét $10, akkor a teljes „betöltéshez” a játékosnak 170 darab $1-es zsetont kell elhelyeznie a következő elven: 10 + (3×20) + (2×30) + 40. Ha ilyen maximális felállásnál a nulla esik ki egy számon, a nyeremény $2520 a tét levonásával, vagy $2350 tiszta nyereség.

 

Amerikai rulett

Az amerikai rulettről szólva, itt van lehetőség egy további tét megvalósítására, ahol az 1-2-3-0-00 szekciókat használják fel. Ennek a kifizetése a szerencsés eredmény esetén 6:1-es szorzóval számítódik ki. Az ilyen helyzetben a pozitív eredmény valószínűsége = 13,16%.

 

Tét a nullára stratégia

Érdekes még az is, hogy általában, ha egyetlen vagy dupla nulla esik ki, a fogadások a kaszinó javára mennek, amelyeket az oszlopokra és tucatokra, valamint a „könnyű esélyekre” tettek: páros/páratlan, piros/fekete, 1-18/19-36. De néhány szerencsejáték-létesítményben, ha nulla esik ki, a „könnyű esélyek” tétjeit félbeosztják a kaszinó és a játékos között.

 

A játék más aspektusaiban a nullára tett tét nyereménye nem különbözik a többi számtól az európai és amerikai rulettben. A szabályok megmaradnak, valamint a „szóbeli fogadások” lehetősége is.

Zéróra tétel: stratégia játékosoknak

A legegyszerűbb módszer a zéróra tételhez – tekintsük a szekciót mint egy szokásos szektort. Amikor a játékos egyetlen játékmezőre tesz tétet, és ha szerencsés a kimenetel, akkor 35:1 arányban kapja meg a tétjét.

 

Helyes “lefedés”

Ahhoz, hogy helyesen „lefedjük” két szektort tétellel – a szokásos zérót és a dupla zérót, „lezárni” kell két szomszédos cellát. Ekkor a győzelem 17:1 arányban lesz kiszámítva, és a kaszinó előnye standard – 5,26%. Ilyen „találat” esélye a játékos számára kicsit több mint 5%.

 

Cselekvési algoritmusok

Manapság számos rulettjáték-stratégia létezik, amelyek matematikai számításokon vagy konkrét cselekvési algoritmusokon alapulnak. Néhány játékos meg van győződve arról, hogy a stratégia alkalmazása bizonyos előnyt biztosít számukra a játékteremmel szemben. De a profik azt állítják, hogy a stratégiák alkalmazásával csak csökkenteni lehet a kaszinó előnyét rövid távon.

 

Martingale stratégia

A földi kaszinókban a játékosok megfigyelési képességüket használják annak megállapítására, hogy a krupié milyen erővel indítja a golyót. Ha a krupié hosszú időn keresztül dolgozik egy asztalnál, akkor nagy a valószínűsége, hogy cselekedetei ismétlődnek azonos erővel és hasonló trajektórián. Végül a megfigyelés lehetővé teszi, hogy megállapítsák, mely cellákban áll meg valószínűleg a golyó, és téteket helyezzenek egy számok csoportjára. Az online formátumban a játékosok gyakran használják a Martingale stratégiát, választva azonos valószínűségű eseményeket (piros/fekete, páros/páratlan, nagy/kis számok).

 

A nullákra való fogadás stratégiájával való rulettezés megkezdéséhez – több lépésben javasoljuk:

 

  1. Próbálja ki a rulett demó verzióiban az online kaszinókban;
  2. Próbálja ki a stratégiát a játékban valódi pénzért, befizetés nélküli bónusszal;
  3. Játsszon valódi pénzért.

 

Elérhető bónuszok

Nem minden kaszinó ad bónuszokat, hogy játsszon rulettel, de még mindig néhány lehetővé teszi. Egyszerűen csak ingyenes krediteket adnak a számlájára, amelyeket elkölthet a rulettben. Például a kaszinókról szóló szakértői forrásokon megtalálhatod az összes 2024-es befizetés nélküli bónusz a magyarok számára elérhető bónuszokat. Ott egyébként több vonatkozó és a rulettre is. Javasoljuk, hogy tanulmányozza őket, és kezdjen el velük rulettezni.

 

 

Szponzorált tartalom

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét