Kezdőlap Egyebek JUNO11 Distribution: Történelem, társadalom, cukiság

JUNO11 Distribution: Történelem, társadalom, cukiság

170
0

Az eddig elsősorban filmgyártóként és hazai alkotások marketing ügynökségeként ismert JUNO11 nyáron lépett piacra forgalmazóként, lélekemelő filmeket ígérve a nézőknek.

 

. A II. világháború idején a zárkózott fiatal fiú (Simon Morzé) mellé egy különös társat rendel a sors
A filmet rendező Adrian Goiginger dédapjának igaz története

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!

 

 

Szórakoztatáson túlmutató

2024-ben is tartják magukat a fogadalmukhoz, és olyan életigenlő, elgondolkodtató és a puszta szórakoztatáson túlmutató alkotásokat kínálnak az igényes filmek kedvelőinek, mint az Áldozat, A róka és a Kék Pelikan.

 

www.kultkocsma.hu

 

Futó Mária kozmetikus Földeák

Alapítók:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

Visnyei Ferenc/Visó

Szegedi Tudományegyetem Füvészkert: orchideagyűjtemény

Áldozat

A JUNO11 Distribution Szlovákia Oscar-nevezettjével indítja az évet: az Áldozat az ukrán bevándorló, Irina (Vita Smachelyuk) és fia, Igor (Gleb Kuchuk) története. Amikor Igort megtámadják, az egész város szolidaritást vállal a családdal, és elítéli a roma szomszédokat, akik állítólag elkövették a bűncselekményt.

Másfajta igazság

Hamarosan azonban egy másfajta igazság kezd kirajzolódni, Irinának pedig döntenie kell, hogy meddig hajlandó elmenni a fiáért.

 

Farsang – Magyar Nemzeti Táncegyüttes: előadás és flashmob

 

Izgalmas dráma

A számos fesztiválon díjazott Áldozat egy izgalmas dráma egy rasszista társadalmi közegben igazságot kereső nőről. A filmet, mely a miskolci Cinefest versenyprogramjában is helyet kapott, a budapesti közönség február 21-én láthatja először az idén 10 éves Cseh Filmkarnevál nyitófilmjeként.

Jakub Medvecký mesél

A vetítést közönségtalálkozó követi, ahol Vita Smachelyuk főszereplő és a film forgatókönyvírója, Jakub Medvecký mesél az Áldozat kulisszatitkairól. A film február 22-től látható a kiemelt mozikban, limitált előadásszámban.

 

 

A róka – igaz történet 

A tavasz nyitányaként érkezik A róka, mely a filmet rendező Adrian Goiginger dédapjának igaz története, aki motoros hírvivőként szolgált az osztrák hadseregben.

Gyergyói mese és néhány fényes gomb is befigyelt

Különleges barátság 

A II. világháború idején a zárkózott fiatal fiú (Simon Morzé) mellé egy különös társat rendel a sors: egy elárvult rókakölyköt talál az erdőben, aki mellé szegődik, és akit, ha kell, az élete árán is megvéd. Különleges barátságuk a fiatal férfit a múltjával való szembenézés felé vezeti.

PIET Arion: “… there is always a kind of music in my heart…”

 / pietarion  

Facebook:  / pietarion

 

Hűség és megbékélés

A lehetséges világok legjobbika rendezőjének legújabb alkotása bensőséges film a hűségről és a megbékélésről egy ellenállhatatlanul aranyos rókával a „főszerepben”.

A film március 7-től lesz látható a magyar mozikban.

 

 

Kék Pelikan

Tallinn, Torino és Biarritz után végre a hazai mozikba is megérkezik Csáki László várva várt első egész estés filmje, a Kék Pelikan. A Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjában első animációs produkcióként készült mozifilm valós eseményeket dolgoz fel.

 

 

A Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjában első animációs produkcióként készült mozifilm valós eseményeket dolgoz fel
Megérkezik Csáki László várva várt első egész estés filmje, a Kék Pelikan

Hamisított vonatjegyek

Bemutatja, hogyan utaztak Nyugatra a magyar fiatalok a rendszerváltás után, hamisított vonatjegyekkel. Bár a film megszólaltat valós szereplőket is, többek között olyan színészek segítségével meséli el a történteket, mint Börcsök Olivér, Csoma Judit, Csőre Gábor, Olasz Renátó, Rujder Vivien, Thuróczy Szabolcs és Trokán Nóra.

Nosztalgiautazás

A sok humorral átszőtt alkotás igazi nosztalgiautazás, amelyen a felidézett tárgyak és olyan korabeli zenék segítségével vehetnek részt a nézők, mint az Induljon a banzáj! a Bonanza Banzai-tól, a Lidocain a Hiperkarmától vagy a Húsrágó, hídverő a Kispál és a Borztól.

A legjobb online kaszinó magyar játékosoknak

Cinemon Entertainment koprodukció

Az Umbrella Entertainment produkciójában és Temple Réka koproducer jóvoltából a Cinemon Entertainment koprodukciójában készült Kék Pelikan április 4-től látható a hazai mozikban.

 

 

A forgalmazó további híreit a JUNO11 közösségi oldalain követhetik a filmbarátok:

youtube.com/@JUNO11www.facebook.com/juno11picturesinstagram.com/juno11pictures

tiktok.com/@juno11_eletedmozijawww.junoeleven.comwww.eletedmozija.hu

Marcsi, the beautician: “…To gather the tiny pieces of the soul together…”

 

Tamás Dorka

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét