Kezdőlap Egyebek Az Óbudai Egyetem lesz az idei EFOTT házigazdája

Az Óbudai Egyetem lesz az idei EFOTT házigazdája

189
0

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT) idei házigazdája az Óbudai Egyetem lesz – jelentették be az Educatio Oktatási Szakkiállítás megnyitóján.

 

 

EFOTT Daytime Stage az Educatio-n minden nap!
Az EFOTT 2024 házigazdája az Óbudai Egyetem/Plakát: EFOTT

 

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!”

 

www.kultkocsma.hu

 

Futó Mária kozmetikus Földeák

Alapítók:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

Visnyei Ferenc/Visó

 

Innováció, alternatív energia-felhasználás, fenntarthatóság

A hazai műszaki felsőoktatás egyik vezető intézménye a nyári rendezvényen az innovációt, az alternatív energia-felhasználást és a fenntarthatóságót állítja majd a fókuszba.  Dr. habil. Rácz Ervin, az ÓE oktatási rektorhelyettese ezt is megemlítette.

Kacsa a Szegedi Nemzeti Színházban

 

Kiemelt témák a koncertek, szórakozás mellett

A fesztiválozó fiatalok a koncertek és a szórakozás mellett a kiemelt témákkal és praktikus ötletekkel is megismerkedhetnek 2024. július 10-14. között Velencén.

 

 

Műszaki tudományok

Az EFOTT kiváló lehetőséget jelent ahhoz, hogy interaktív, szórakoztató formában mutassa be az Óbudai Egyetem a résztvevő fiataloknak a műszaki tudományok legújabb trendjeit, a mindennapi életünket befolyásoló friss alkalmazásokat és találmányokat. Mondta többek között Dr. habil Rácz Ervin.

 

Lassie visszatér a mozivászonra

 

Sport- és ismeretterjesztés

A szórakozás és a strandolás mellett értékes időtöltést biztosítanak majd sport- és ismeretterjesztő programjaink – tette hozzá a rektorhelyettes.

PIET Arion: “… there is always a kind of music in my heart…”

Klímaváltozás

Az Óbudai Egyetem a júliusi egyetemi fesztiválon a fiatalokat érdeklő egyik legfontosabb kérdésre, a klímaváltozásra és az energiafelhasználás legújabb módozataira is fel kívánja hívni a figyelmet.

 

 

Az intézmény által benyújtott pályázatban kiemelt szerep jut a fenntarthatóságnak

 

UNIverzum sátor

A fesztivál UNIverzum sátorának energiafelhasználását például napelemekkel biztosítják majd összekötve az aktuális termelési adatok nyomon követésével.

 

 

Workshop

Ezen kívül számos programmal, workshoppal is készül az egyetem, amelyik mindegyike a különböző képzési területeket mutatja be a forrasztástól, a LED-technológián át a VR- és AR-eszközök fejlesztéséig.

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

 

Robotika, programozás

De szó lesz a legújabb robotikai kutatásokról, a drónok felhasználási lehetőségeiről és a programozás legújabb eredményeiről is.

 

Az érdeklődés felkeltése

Az EFOTT a hallgatók és a gazdasági élet szereplői számára egyaránt nagy jelentőséggel bíró rendezvény. Így az Óbudai Egyetem számára páratlan lehetőséget jelent a bemutatkozásra, a fiatalok érdeklődésének felkeltésére.

 

 

Instagram:   / pietarion  

Facebook:   / pietarion 

 

Népszerűség 

Nagy érdeklődés övezi az Óbudai Egyetem bemutatkozását az Educatio Kiállításon. A felsőfokú oktatási intézmény egyre népszerűbb a fiatalok körében.

 

 

Széles körű képzési kínálat

Széles körű képzési kínálattal várja a továbbtanulni szándékozó diákokat műszaki, informatikai, természettudományi, gazdaságtudományi, agrár-, valamint pedagógiai területeken.

 

 

Az Óbudai Egyetem a Hungexpo A pavilon HF01-es standjánál a pénteki és szombati kiállító napon is 10-től 17 óráig várják az érdeklődőket.

 

OTS/EFOTT

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét