Kezdőlap Egyebek Az Év Sportolója: Szoboszlai Dominik és Érdi Mária

Az Év Sportolója: Szoboszlai Dominik és Érdi Mária

134
0

A férfiaknál Szoboszlai Dominikot, a Liverpool labdarúgóját, a magyar válogatott csapatkapitányát, a nőknél pedig Érdi Mária világbajnok vitorlázót választotta meg a 2023-as év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ).

A férfiaknál Szoboszlai Dominikot, a Liverpool labdarúgóját, a magyar válogatott csapatkapitányát, a nőknél pedig Érdi Mária világbajnok vitorlázót választotta meg a 2023-as év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ).
Szoboszlai Dominik, a Liverpool labdarúgója, a magyar válogatott csapatkapitánya beszél, miután átvette az Év férfi sportolója díjat az M4 Sport-Az Év Sportolója Gálán a Magyar Állami Operaházban 2024. január 8-án/MTI/Hegedüs Róbert

 

 

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!”

 

 

www.kultkocsma.hu

 

Futó Mária kozmetikus Földeák

 

Alapítók:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

Visnyei Ferenc/Visó

 

 

Marco Rossi ismét sikeres lett

    Az év legjobbja hagyományos csapatsportokban – akárcsak tavaly – a férfi labdarúgó-válogatott lett, az egyéni sportágak csapatversenyei kategóriában pedig a férfi kardválogatott győzött. Az edzők között Marco Rossi, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kapta a legtöbb szavazatot, ezzel tavalyi sikerét ismételte meg.

 

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

 

 

 

Élő Gála az Operaházban

A 66. alkalommal rendezett voksolás győzteseit az M4 Sport-Az Év sportolója gálán, a Magyar Állami Operaházban hirdették ki hétfő este. A gálát az M4 Sport élőben közvetítette. A sorrendek a 2019-es 439-es csúcsot felülmúlva, rekordot jelentő 471 szavazat alapján alakultak ki. A szövetség elnöksége öt kategóriában tízes jelöltlistákat állított össze, a szavazás december 18-án kezdődött.

 

PIET Arion: “… there is always a kind of music in my heart…”

 

Instagram:   / pietarion  

Facebook:   / pietarion  

 

 

 

Schmitt Pál életműdíjat kapott 

Az MSÚSZ-életműdíját Schmitt Pál kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, a Nemzet Sportolója, korábbi köztársasági elnök, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli elnöke, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság korábbi tagja vehette át Novák Katalin köztársasági elnöktől és Gyulay Zsolttól, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökétől. A jelenlévők vastapssal ismerték el a díjazott életútját.

 

 

Szilágyi Áron sportszerűsége

    Pár perccel korábban Szilágyi Áron háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok kardvívó részesült elismerésben. A márciusi, budapesti világkupán bemutatott sportszerű cselekedetéért kapta, azért az akcióért, amelyben látványosan adott vissza egy tust ellenfelének. A díjra Novák Katalin terjesztette fel a kiváló vívót a Nemzetközi Fair Play Bizottságnál, és a szervezet elnökének, Kamuti Jenőnek a társaságában ő is nyújtotta át.

 

Elnökasszonyi beszéd, méltatás

Novák Katalin köztársasági elnök rövid beszédében gratulált a díjazottaknak és a jelölteknek.

 

Gyergyói mese és néhány fényes gomb is befigyelt

 

Minőségi sportpillanatok

“Büszkeség volt végignézni, hogy milyen minőségi sportpillanatok voltak a 2023-as évben, és abban bízom, hogy a mai este mindenkit inspirálni fog arra is, hogy 2024 legyen a mozgás éve is” – mondta az államfő.

 

iss Péter Pál paralimpiai bajnok kajakos átveszi az Év fogyatékos férfi sportolója díjat Marie-Amélie Le Fur francia paraatlétától az M4 Sport-Az Év Sportolója Gálán a Magyar Állami Operaházban 2024. január 8-án.
Kiss Péter Pál paralimpiai bajnok/MTI/Hegedüs Róbert

 

Parasportolókat is díjaztak

A fogyatékos sportolók versengésében a férfiaknál – címét megvédve – Kiss Péter Pál parakajakozó, a nőknél pedig Ekler Luca paraatléta nyert. A csapatok versenyében a szervátültetett asztalitenisz férfi páros lett az első.

A legjobb online kaszinó magyar játékosoknak

Az Év sportpillanatai 

Az év sportpillanata Vogel Soma “aranyat érő” utolsó ötösvédése lett, melyet a Magyarország-Görögország vízilabda világbajnoki döntőn mutatott be. Az MSÚSZ negyedszer díjazta az Év sportpillanatát, először a szurkolók szavazhattak egy tízes listára az m4sport.hu oldalon, majd a szűkített hármas listáról már felkért szakemberek választották ki a győztest.

 

 

Az év szabadidős sporteseménye

    Az év szabadidős sporteseménye kategóriában holtverseny alakult ki az élen, a díjat a hátsó füves futballmentő túra, valamint a Jégpályák éjszakája kapta.

 

Zenei csatangolás – IVAN & THE PARAZOL – HOMOK A SZÉLBEN (LIVE @ BEMRAKPART 6)

 

További díjazottak

A díjátadók között volt még többek között Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságának a tagja. Folytatva a sort: A magyar-szlovák fitneszversenyző és edző, Tímea Majorová; az olimpiai és többszörös világbajnok Javier Sotomayor is. A magasugrás kubai világcsúcstartója; az aranylabdás, világbajnok olasz labdarúgó Fabio Cannavaro. A temesvári születésű, de izraeliként négy futball-világbajnokságon bíráskodó játékvezető, Abraham Klein. A szintén magyar származású Joe Berényi amerikai paralimpiai bajnok kerékpáros; valamint Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

 

Magashegyi Underground: új stúdióalbum hét év után

A Sportállamtitkár díjai

Ugyancsak díjat adott át Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, Szász Emese párbajtőröző és Fodor Rajmund vízilabdázó olimpiai bajnok, valamint Szalai Ádám, a labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya.

 

MTI/Kiemelt -és nyitókép: Hegedüs Róbert

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét