Kezdőlap Egyebek EURO2024-Németország – Dibusz és Nagy Ádám revánsra vágyik

EURO2024-Németország – Dibusz és Nagy Ádám revánsra vágyik

325
0

Dibusz Dénes szerint a magyar labdarúgó-válogatott ezúttal nem a halálcsoportba került a jövő évi Európa-bajnokságon, ezért nem elégedetlen a szombati sorsolással.

 

Dibusz Dénes szerint a magyar labdarúgó-válogatott ezúttal nem a halálcsoportba került a jövő évi Európa-bajnokságon, ezért nem elégedetlen a szombati sorsolással, továbbá Nagy Ádámmal együtt kifejezetten örül a házigazda német együttesnek, mert így a nemzeti együttes revánsot vehet az előző kontinensviadal után.
“Nem menne csodaszámba, ha ebből a csoportból sikerülne kivívni a továbbjutást.” (Dibusz Dénes)/Fotó: https://valogatott.mlsz.hu/

 

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!”

 

 

 

#december #subday #today #football #DibuszDénes 

#NagyÁdám #Európabajnokság #revans 

#Magyarország 

#Hungary #Spanyolország #Németország #light #Facebook #Instagram #TikTok #YouTube #amazing #hashtag #man #women #MTI #life #Budapest #love #mindenki #Látogatók #Követők

 

Nagy Ádámmal együtt pedig  kifejezetten örül a házigazda német együttesnek, mert így a nemzeti együttes revánsot vehet az előző kontinensviadal után.

 

 

 

Ebből a csoportból kivívni a továbbjutást

    “Nem menne csodaszámba, ha ebből a csoportból sikerülne kivívni a továbbjutást. Ez lesz a célunk. Egyáltalán nem vagyok elégedetlen a sorsolással, a rendező ország is a mi csoportunkba került, úgyhogy biztosan nagyon érdekes találkozók lesznek ezek”. Az M4 Sportnak ezt is mondta a ferencvárosi játékos, aki a selejtezősorozat mind a nyolc meccsén a magyar kapuban állt.

 

„Ezt kapd el” kampány az iskolákban a frizbi népszerűsítésére

 

“… rendezhetjük a dolgokat…”

“Két éve kevés hiányzott ahhoz, hogy sikerüljön legyőzni Németországot és ezzel bejutni a 16 közé. Azóta sok idő eltelt, de talán mondhatjuk azt, hogy akkor onnan folytathatjuk, és rendezhetjük a dolgokat”.

 

www.kultkocsma.hu

 

Futó Mária kozmetikus Földeák

 

Alapítók:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

Visnyei Ferenc/Visó

 

Liszt’s music pervades his great-grandson, Michael’s life

A németek nagy nyomás alatt lesznek 

Két éve a németek kétszer egyenlítve 2-2-es döntetlenre mentették a müncheni összecsapást az Eb halálcsoportjának utolsó fordulójában. Így a Nationalelf végül ha nehezen is, de továbbjutott, míg a magyarok búcsúztak. Dibusz hozzátette, rendező országként a németek nagy nyomás alatt lesznek a tornán.

 

 

Bizakodás és önbizalom

    “Az első kalapból különösebb vágyam nem volt. A harmadikból örültem volna a szlovéneknek, illetve a negyedikből azért az olaszokat szerettem volna elkerülni, hiszen ők nem egy negyedik kalapos erősségű csapat. Azt mondom, hogy nem lehetünk elégedetlenek és összességében bizakodva és önbizalommal várhatjuk majd ezt az Európa-bajnokságot.” A 33 éves hálóőr szerint jó néhány magyar futballista most azzal a plusz motivációval fog készülni napról napra, hogy lehetőséget kapjon az Eb-n.

 

 

Nagy Ádám

A 77 válogatottságával a nemzeti együttes legtapasztaltabb tagja, Nagy Ádám közepes erősségűnek nevezte az A jelű négyest.

 

 

Revánsot vehetünk

   “Ha reálisan nézzük, akkor vannak erős és kevésbé erős csoportok, de van halálcsoport is. Úgy érzem, közepes csoportba kerültünk. Örülök a németeknek, de nem a mostanság mutatott rossz formájuk miatt, hanem így revánsot vehetünk.” Nagy Ádám, a Pisa középpályása ezzel is utalt az előző Eb utolsó csoportmeccsére.

 

 

Svájc és Skócia

    A 28 éves futballista felidézte, neki már van tapasztalata Svájc ellen a 2018-as vb-selejtezőkről, de szerinte azóta mindkét csapat kerete jelentősen átalakult. Úgy vélte, a skótokról mindenki tudja, milyen stílust képviselnek.

 

A legjobb online kaszinó magyar játékosoknak

 

Harc a csoportelsőségért

    “Három nagyon jó meccset várok, és ha elhisszük, akkor van keresnivalónk, akár a csoportelsőségért is harcban lehetünk.” Nagy Ádám így összegzett. Jelenleg kevés játéklehetőséghez jut az olasz másodosztályban szereplő klubjában. Így “a menedzsmentjével azon lesznek, hogy január 1-től kezdődő téli átigazolási szezonban megtalálják a lehető legjobb megoldást”.

 

 

 

Fiola a spanyolokkal játszott volna

    Fiola Attila kijelentette, egy Eb-n nincs könnyű csoport. A fehérvári védő elárulta, a németek helyett szívesebben kapta volna a legerősebb kalapból a spanyolokat, mert ellenük még nem játszott a válogatott az utóbbi időben.

 

Liszt zenéje áthatja szépunokája, Michael életét

 

Fiola szerint erős csapatokat kaptunk

    “A németek hazai pályán biztosan jól fognak teljesíteni, és a másik két kalapból is erős csapatot kaptunk. A skótok fizikálisan nagyon rendben vannak, a selejtezőben láttam pár meccsüket. A svájciakat pedig nem kell bemutatni senkinek” – mondta Fiola, aki az előző Eb-n fontos gólt szerzett az akkor világbajnok franciákkal játszott 1-1-es döntetlen során.

 

Nagy Zsolt örül a németeknek

“Nagyon örülök, hogy a németeket kaptuk, mert jó emlékeim vannak velük kapcsolatban, az első válogatottbeli gólomat is nekik lőttem. – idézte fel a tavaly júniusi Nemzetek Ligájában játszott meccset a Puskás Akadémia futballistája, Nagy Zsolt. – A skót és a svájci csapatra is kíváncsi vagyok, utóbbi szerintem nagyon kellemetlen ellenfél”.

 

Bolla Bendegúz, a sváci légiós

A Svájcban légióskodó Bolla Bendegúz szerint összességében nem rossz  a csoport, de alakulhatott volna jobban is a helyzetük.

 

Gyergyói mese és néhány fényes gomb is befigyelt

 

Nem lesz egyszerű Svájc ellen

    “Csapatvacsora közben zajlott a sorsolás, és mindenki humorosan odajött, amikor megkaptuk a Svájcot a végén, hogy készüljünk, mert nem lesz egyszerű. Csak nevettem, nem akartam különösebben hozzászólni ehhez.” A Servette labdarúgója kijelentette még, hogy mindenképpen szeretnének továbbjutni.

 

 

Hamarosan olvasható lesz magyar és angol nyelven a PIET Arionnal készült interjúnk! 

 

 

 

Kölnben Svájc az ellenfél 

    Az A csoportban Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai június 15-én Kölnben a svájciak ellen kezdenek.

 

Stuttgartban a németekkel, majd ugyanitt a skótokkal vívunk

Június 19-én Stuttgartban a házigazda németekkel játszanak, míg június 23-án pedig ugyanitt a skótokkal találkoznak a kontinenstornán.

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

 

A csoportokból az első kettő továbbjut

A csoportokból az első kettő biztosan továbbjut, a hat csoportharmadikból pedig a legjobb négy folytathatja az Eb nyolcaddöntőjében.

 

Eb 10 német városban

A németországi Európa-bajnokságot június 14. és július 14. között tíz német városban rendezik. Így – Hamburgban, Berlinben, Münchenben, Dortmundban, Kölnben, Stuttgartban, Düsseldorfban, Frankfurtban, Lipcsében és Gelsenkirchenben.

 

Döntő: Berlinben

A döntőnek a berlini Olimpiai Stadion ad otthont.

 

MTI/https://valogatott.mlsz.hu/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét