Kezdőlap Egyebek Éric Toledano és Olivier Nakache az Urániában

Éric Toledano és Olivier Nakache az Urániában

202
0

Premier előtt látható az Ennél csak jobb jöhet című francia filmvígjáték a két rendező, Éric Toledano és Olivier Nakache részvételével december 5-én az Európai Moziéjszakán, az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

 

 

December első hetében Európa számos pontján megrendezik azEurópai Moziéjszakát.
Az európai filmkultúra sokszínűségét ünneplő
esemény budapesti helyszíne az Uránia Nemzeti Filmszínház/Fotó: https://urania-nf.hu/esemenyek

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!”

 

 

Urániában

    Az Európai Moziéjszakát december első hetében rendezik meg Európa számos pontján. Az esemény budapesti helyszíne az Uránia Nemzeti Filmszínház lesz – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

 

A legjobb online kaszinó magyar játékosoknak

www.kultkocsma.hu

 

Futó Mária kozmetikus Földeák

 

Alapítók:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

Visnyei Ferenc/Visó

 

Közönségtalálkozó

A világhírű rendezőpáros, akinek nevéhez olyan komédiák fűződnek, mint az Életrevalók vagy az Eszeveszett esküvő, a vetítés után közönségtalálkozón vesz részt. Az eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az Uránia honlapján, a film műsoroldalán lehet – áll a közleményben.

 

 

 

Az európai filmkultúra közös ünnepe

Az Európai Moziéjszaka hagyománya 2018-ban indult a Kreatív Európa Media kezdeményezésére és az Europa Cinemas társszervezésében. Célja, hogy a sokszínű és gazdag európai filmkultúra közös ünnepe legyen.

 

 

Mozinet

Az érdeklődők ingyenes, közönségtalálkozókkal kísért vetítéseken láthatják a Media alprogram keretében támogatott európai filmeket, találkozhatnak az általuk képviselt európai értékekkel. Az Urániában rendezett idei esemény együttműködő partnere a film magyarországi forgalmazója, a Mozinet.

 

 

Két kisstílű szélhámos

A hamarosan a magyar mozikban is látható vígjáték két főhőse Albert (Pio Marmai) és Bruno (Jonathan Cohen), két kisstílű szélhámos, aki ingyen sör reményében elmegy egy klímaaktivista gyűlésre.

 

Ökoharcosok között

A két férfi egy vonzó tüntetőnek (Noémie Merlant) köszönhetően az ökoharcosok között marad, annak ellenére, hogy egyáltalán nem érdekli őket a Föld megmentése.

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

 

Feszültség

A társaság tagjai egyre jobban befogadják őket, nem tudván, hogy Bruno és Albert csak a saját hasznát keresi az akciókban. Eközben a két barát között egyre nő a feszültség a lányért való versengésben.

 

Ennél csak jobb jöhet

Az Ennél csak jobb jöhet december 28-tól látható országosan a mozikban, szinkronizált és feliratos változatban is.

 

Csajozós páros

Éric Toledano (1971) és Olivier Nakache (1973) huszonévesen egy nyári táborban találkoztak, először itt szövögették álmaikat közös filmekről. Első közös nagyjátékfilmjüket, a 2005-ben készült Csajozós párost Jean-Paul Rouve és Gerard Depardieu főszereplésével forgatták.

 

 

 

Volt egyszer egy nyár

Jean-Paul Rouve a következő vígjátékukban, a Volt egyszer egy nyárban is főszerepet kapott és mellette feltűnt Omar Sy, akivel a későbbiekben rendszeresen együtt dolgoztak.

 

Életrevalók

2011-ben Omar Sy és Francois Cluzet főszereplésével készítették Életrevalók című filmjüket, amely világsiker lett és híressé tette a rendezőpárost.

 

 

Többmilliós nézettség

Következő filmjüket, a Sambát Omar Sy és Charlotte Gainsbourg főszereplésével forgatták, s szintén többmilliós nézettséget ért el.

 

További sikerek

Újabb nagy sikert hozott számukra 2017-ben az Eszeveszett esküvő Jean-Pierre Bacrival, Jean-Paul Rouve-val. Ezután következett 2019-ben a Különleges életek Vincent Cassel és Reda Kateb alakításával.

 

Liszt zenéje áthatja szépunokája, Michael életét

 

Legújabb filmjük az Ennél csak jobb jöhet

A rendezőpáros a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy olyan igényes vígjátékokat készítsen, amelyek valós társadalmi problémákat feszegetnek.

 

MTI/Fotó: https://urania-nf.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét