Kezdőlap Egyebek Három arany eddig a kick-box világbajnokságon

Három arany eddig a kick-box világbajnokságon

221
0

 

Az utolsó napi döntők előtt már három aranyérme van a felnőttek között a magyar válogatottnak a portugáliai Albufeirában zajló kick-box világbajnokságon.

 

Az utolsó napi döntők előtt már három aranyérme van a felnőttek között a magyar válogatottnak a portugáliai Albufeirában zajló kick-box világbajnokságon.
Száraz Gergő pirosban – A light-contactban siadalmaskodott, megvédte világbajnoki címét

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!”

 

 

www.kultkocsma.hu

 

Futó Mária kozmetikus Földeák

Alapítók:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

Visnyei Ferenc/Visó

 

A hétfőtől szombatig tartó világversenyen rekordlétszámot jelentő 70 nemzet csaknem 1400 kick-boxosa lépett tatamira és szállt ringbe.

 

 

 

Öt döntős

A vb-n a felnőttek mezőnyében pénteken öten döntőztek, és közülük hárman is megnyerték fináléjukat.

 

 

 

Aranyérmek – világbajnoki címvédők

A pointfighting szabályrendszerben Cselovszki Patrik (57 kg) és a korábbi világbajnok, és az idei Európa Játékokon sporttörténelmi aranyat nyert Bálint Martin (74 kg) ráadásul egyaránt technikai KO-val múlta felül venezuelai, illetve olasz ellenfelét. A light-contactban Száraz Gergő (63 kg) is diadalmaskodott olasz riválisával szemben, így megvédte világbajnoki címét.

 

 

Három arany eddig a kick-box világbajnokságon Az utolsó napi döntők előtt már három aranyérme van a felnőttek között a magyar válogatottnak a portugáliai Albufeirában zajló kick-box világbajnokságon.
Az idei Európa Játékokon sporttörténelmi aranyat nyert Bálint Martin

 

 

Ezüstérmek

Nem sikerült ugyanakkor nyerni az októberi Küzdősport Világjátékokon győztes Zajácz Bencének, valamint a két éve vb-első Szmolek Emánuelnek, akik ezúttal ezüstérmet szereztek.

 

 

Zenés formagyakorlat – női ezüstérem

A formagyakorlatosok között a nőknél a zenés formagyakorlat kategóriában korábban Halustyik Cintia is ezüstérmes lett.

Liszt zenéje áthatja szépunokája, Michael életét

 

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

Veteránok – éremeső

A veteránoknál hat magyar aranyérem, mellette pedig három második és öt harmadik hely fűződik a mieink nevéhez.

 

Kovács Marianna kiemelkedő teljesítménye

Kiemelkedik Kovács Marianna teljesítménye, aki mindhárom szakágban, ahol elindult, a dobogó tetejére állhatott fel.

 

A legjobb online kaszinó magyar játékosoknak

 

Küzdelmek ma is

A mai zárónapon további felnőtt magyar versenyzők küzdhetnek majd az aranyéremért.

 

 

Turák Péter
MKBSZ Sajtó

 

Liszt zenéje áthatja szépunokája, Michael életét

Interjú Liszt Ferenc szépunokájával, Michael Haeringer Andreas zeneszerzővel, zongoraművésszel

 

 

Vallom, hogy aki leszületik e földre – kivétel nélkül -, tele van minden jó képességgel, a lehetőségek tárházával, de talentummal is. Egyszerűen azt veszi elő a tarsolyából, amit csak szeretne! Mindent, ami ahhoz szükséges, hogy megvalósítsa önmagát, megmutassa magának és a világnak is azt, amire képes. Azt, ami mély nyomot hagy most, de az utókornak egyaránt. Értéket közvetít, felszínre hoz olyan emberi és égi dolgokat, amelyek nélkül ugyan lehet élni, de tiszta üresség lenne a szív és a lélek. Az értelmet is keresni kell ebben az elembertelenedő világ foglyaként, ugyanakkor a lélek is vágyik valami örömnek nevezett valamire. Úgy szeretnénk élni, hogy ne csak az anyag vonzásában, fertőjében vergődjünk, hanem ami azon túlmutat. Ugyan nem biztos, hogy látható, talán nem is tapintható, szóval: nem érzékelhető fizikai érzékszerveinkkel. Valami mégis megérint az értékek és érzékek zűrzavarában, megfesti pillanatainkat gyönyörű, életteli színekkel, amelyek az érzékeinken túli világba vezetnek. Itt esetleg otthonra találunk, ahol valójában van a helyünk, ahol szeretnénk élni. Hiszem és tudom, hogy a teljességet meg lehet és kell élni, azonban előfordul, hogy nem mindig sikerül.

 

Olykor azt gondolom, mintha nem is e világban élnék. Főleg, amikor felfedezek valakiben olyan talentumot, ami hiányzik belőlem, másokból, a legtöbb emberből. Tény, hogy önmagában csak a tehetség kevés, hogy maradandót hagyjunk magunkból. Sokkal több kell ahhoz, hogy megtaláljuk alkotásainkon, művészetünkön keresztül a lehető legtöbb embert. Meg kell ajándékoznunk őket a MAGunkban szunnyadó értékekkel, érzésekkel. Ha belegondolok, mit is ad nekem egy zseni, nehéz lenne elmagyarázni. Azonban a lelkem legmélyebb húrjait pendíti meg az a Valaki, aki képes többet kihozni magából, mint a többség, mint én magam is. Egyszerűen kimondja műveiben, kifejezi dalban, hangszeres játékában, amit én is szeretnék, és ha ez megtörténik, kimondatlanul, leírhatatlanul felemel, boldoggá tesz. Az még inkább, ha kötélnek is áll egy ismert és elismert világhírű zenész, zeneszerző, zongoraművész, a tini lányok bálványa, a 21 éves Michael Andreas Haeringer. /Részlet az interjúból

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét