Kezdőlap Egyebek Erős Antónia és a The Voice – Egy Csepp Világnap

Erős Antónia és a The Voice – Egy Csepp Világnap

183
0

 

Hogyan lehet gyógyítani egy ”cukorbeteg mackót”?

 

Új, különleges programokkal várja Erős Antónia és alapítványa a kicsiket és nagyokat az Egy Csepp Világnapon november 19-én a vasárnap 10-től 18 óráig a MOM Sportban. Az ingyenes családi egészségnapon a már hagyományos szűrések mellett lesz koncert az RTL szuperprodukciója, a The Voice döntőseivel.

 

 

Bátorság próba is helyet kap az állatkerttel, Teddy Maci kórház, előadások, és többek között fellép az Alma Zenekar és a Kolompos Együttes. Aki időben érkezik, Magyarország Cukormentes Tortáját is megkóstolhatja. A Nemzetközi Diabétesz Világnaphoz kapcsolódva 15 órakor indul a hagyományos Diabétesz Séta.
A gyerekeket bátorságpróbával és „állati jó” játékokkal várják

 

Bátorság próba is helyet kap az állatkerttel, Teddy Maci kórház, előadások, és többek között fellép az Alma Zenekar és a Kolompos Együttes. Aki időben érkezik, Magyarország Cukormentes Tortáját is megkóstolhatja. A Nemzetközi Diabétesz Világnaphoz kapcsolódva 15 órakor indul a hagyományos Diabétesz Séta.

 

 

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!”

 

 

Gyerekeknek bátorságpróba és “állati jó” játékok

Az idei rendezvényen az Egy Csepp Figyelem Alapítvány számos programmal készül a családok számára. A gyerekeket bátorságpróbával és „állati jó” játékokkal várja a Fővárosi Állat- és Növénykert standja. Ismét megnyílik a közkedvelt Teddy Maci Kórház, ahol a kicsik plüss macikat, közöttük egy” cukorbeteg mackót” is „gyógyíthatnak” orvostanhallgatókkal együtt.

 

www.kultkocsma.hu

Alapítók:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

Visnyei Ferenc/Visó

 

 

 

 

KiDS és TEENS Birodalom

A KiDS és TEENS Birodalomban a kisiskolásokat teszik próbára okoseszközök és hagyományos játékok segítségével. A legkisebbeknek a Mesekert-interaktív játszóház és az ingyenes ugrálóvár nyújt önfeledt perceket.

 

 

Liszt zenéje áthatja szépunokája, Michael életét

 

Interaktív talkshowk

Az Egy Csepp Világnap színpadán népszerű műsorvezetők – Barabás Éva, Erős Antónia, Rábai Balázs – interaktív talkshowkban szakorvosokkal beszélgetnek az egészségmegőrzésről.

 

 

 

 

Alma zenekar és a Kolompos együttes 

A zenei programról a kicsiknek az Alma Zenekar és a Kolompos Együttes, a felnőtteknek a The Voice Magyarország tehetségkutató műsor döntősei és a Varga Feri-Balássy Betty páros gondoskodik.

 

A legjobb online kaszinó magyar játékosoknak

 

Egy csepp vér

A zenészek, énekesek részt vesznek szűrővizsgálatokon és tanácsadásokon is. Egész nap bárki megméretheti egyebek mellett a vércukorszintjét, a vérnyomását, ellenőriztetheti látását, a férfiak a prosztatájuk egészségéről is képet kaphatnak egy csepp vér alapján.

 

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

 

 

Szakembertől bőrgyógyászati, diabetológiai, táplálkozási, vese és fogászati tanácsokat kérhetnek a látogatók.

 

 

Magyarország Cukormentes Tortája

Az időben érkező látogatók megkóstolhatják Magyarország Cukormentes Tortáját, a Kikeletet a rendezvény főtámogatója, a 77 Elektronika jóvoltából.

 

Hagyományos Diabétesz Séta

A Nemzetközi Diabétesz Világnaphoz kapcsolódva Erős Antónia vezetésével 15 órakor indul a hagyományos Diabétesz Séta, melyhez bárki csatlakozhat.

 

 

 

Napi 30 perc séta

Ezzel a programmal arra hívják fel a figyelmet, hogy napi 30 perc mozgással sokat tehetünk a 2-es típusú diabétesz megelőzéséért, és hogy a sport a cukorbetegek számára az életminőség jelentős javulását, a jobb vércukorértékeket jelentheti.

 

 

A rendezvény főtámogatója a 77 Elektronika Kft., támogatója a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az AstraZeneca, a Sanofi, a Beurer és a Cerave.

 

 Tamás Dorka        

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét