Kezdőlap Egyebek Rácz Zsuzsa Kovácsné kivan című könyvének bemutatója

Rácz Zsuzsa Kovácsné kivan című könyvének bemutatója

295
0

2023. november 13.(hétfő) 16.30

Helyszín: Szeged, Somogyi-könyvtár1. emeleti közösségi tér

 

Rácz Zsuzsa újságíró, író hozza el Szegedre legfrissebb regényét, amely Kovácsné kivan címmel jelent meg 2023-ban a Felhő Café Könyvek Kft gondozásában. Egy kötetbemutató, egy közönségtalálkozó. Mindez a Somogyi-könyvtárban.

 

Első regénye, Állítsátok meg Terézanyut! címmel 2002-ben lett bestseller, játékfilm készült belőle: a terézanyuság fogalommá vált.
Rácz Zsuzsa 1972-ben született Miskolcon. Író, újságíró

 

 

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!”

 

Terézanyuság

Rácz Zsuzsa 1972-ben született Miskolcon. Író, újságíró. Első regénye, Állítsátok meg Terézanyut! címmel 2002-ben lett bestseller, játékfilm készült belőle. A terézanyuság fogalommá vált.

 

Azahriah kapta a legtöbb jelölést a Klipszemlén

 

2010-ben hozta létre a Terézanyu Klubot és pályázatot, hogy minden nő elmondhassa a maga történetét, és az Aranyanyu díjat, hogy megbecsülést kapjanak a nők, és mindenekfelett, támogató közösséget. Budapesten él férjével és két lányával.

 

 

www.kultkocsma.hu

 

Alapítók:

CSALA SÁNDOR BENJÁMIN/BENI

Visnyei Ferenc/Visó

 

 

A történet folytatódik…

Rácz Zsuzsa tizennégy éve írt utoljára regényt, a Nesze neked Terézanyu!-t, és előtte hét évvel jelent meg az Állítsátok meg Terézanyut!. Ez a történet folytatódik, amelyben az író arról is beszél, a szülőség, az anyaság nehézségeiről és hogy meg kell tanulni önmagunkon nevetni.

 

 

Tabudöntögető kötet

Rácz Zsuzsa kötete ezúttal is tabudöntögető, csak most nem a szinglilétről, hanem a kisgyermekes lét mókuskerekéről ír őszintén, humorral vegyítve sorait.

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

“Kezdjetek el sírva röhögni!”

„A kisgyerekes lét olyan, mint a karantén: egybefolynak a nappalok és az éjszakák, 0-24 órában szolgálatot teljesítesz, szerencsés esetben a tettestársaddal. A szülés után már nem lesz ugyanolyan a kapcsolatotok, ahogyan te magad sem. Kipukkasztom a rózsaszín lufit, szerintem az önreflexió az új kockahas, pláne a férfiak esetében, és sosem késő megtanulni röhögni magunkon. Kezdjetek el velem sírva röhögni!” – mondta a szerző. (Forrás: miragemagazin.hu)

 

Békéscsabai Jókai Színház – Lezsák: Nyolcvan vödör levegő

 

Kovácsné gyakran zombianyu

Kéki Kata, a szabad lelkű szingli rendes nő lesz. Férjhez megy, szül, és akkor… Mi van?! Miközben mindenki elvárja, hogy legyen szuperanyu, Kovácsné gyakran zombianyu. Úrrá lesz a családdá válás káoszán és az örökölt mintákon? Sőt: képes megváltoztatni őket? (Forrás: alexandra.hu)

 

 

Vélemények a könyvről:

 

“…hogyan maradj egyáltalán életben…”

“Amikor belevágsz a szülőségbe, még nem tudod mi ez, de úgy érzed, rajtad kívül bezzeg mindenki tudja a tutit, és persze ezt meg is mondja neked. Összezavarodsz. Már nem is látod az elejét, a végét meg pláne nem. (Amúgy megsúgom, sosem lesz vége.) De, figyelj! Akarsz végre olvasni egy olyan könyvet, ami nem az észt osztja, hogyan legyél jó anya meg jó feleség meg szakács meg gyerekgondozó meg tanító meg kisizém, hanem arról mesél, viccesen és szívszaggatóan, hogyan maradj egyáltalán életben ebben az egészben?!…” Péterfy-Novák Éva, író

 

A legjobb online kaszinó magyar játékosoknak

 

 

“…Befalod…”

„A Kovácsné olvastatja magát, befalod, mint egy színes makaront. Nevetsz a helyzeteken és közben magadon: igen, ezt én is átéltem!” Vida Ágnes, a Babapszichológia és az Anyapszichológia szerzője

 

 

Somogyi-könyvtár, Szeged

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét