Kezdőlap Egyebek Üzleti fórum – cukrászat – Svájci napokat tartanak Pécsen

Üzleti fórum – cukrászat – Svájci napokat tartanak Pécsen

253
0

Üzleti fórumot és cukrászversenyt rendeznek Pécsett. Koncerteket, filmvetítéseket tartanak és ételkülönlegességeket is bemutatnak az érdeklődőknek a Svájci napok elnevezésű rendezvénysorozat keretében október 4. és 8. között. 

 

 

Természetesen a borok és válogatott svájci cégek termékei is asztalra kerülnek - olvasható a közleményben
Az érdeklődők megkóstolhatják a híres alpesi sajtokat, a Raclette-t és a Tete de Moine-t/Pécs, Gyertyaszentelő Boldogasszony-templom

 

 

 

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

 

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!” 

 

MIYAVI, AZ EMBERBARÁT “SZAMURÁJGITÁROS” MA ESTE A DÜRER KERTBEN LÉP FE:

 

Isihara Takamasza, ismert művésznevén Miyavi ismét hazánkban! Az egyik legismertebb nemzetközi sztár, japán rockzenész, színész, énekes, visual kei előadó és gitáros Európa-turnéjának egyik állomásának BUDAPEST-et választotta
Miyavi Varsóban kezdte Európa-turnéját

 

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

https://www.instagram.com/kultkocsma/

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

Innovatív megoldások

    A baranyai vármegyeszékhely hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményét adjuk közre. Az esemény a “Körforgásos gazdaság egy fenntartható jövőért” című svájci-magyar üzleti fórummal veszi kezdetét, amelynek keretében innovatív megoldásokról is tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

 

Körforgásos gazdaság

Egy kerekasztal-beszélgetésen a körforgásos gazdaságról olyan svájci és magyar cégek képviselői cserélnek eszmét, mint a Holcim, a Roche és a Kontakt Elektro Kft.

 

 

 

Roche – gálaműsor

Kiemelt eseményként a Roche bemutatja a Pécsi Tudományegyetemmel kötött együttműködési megállapodás tartalmát, amelyet egy esti – cukrászversennyel egybekötött – gálaműsor keretében írnak alá.

 

 

Svájci interaktív fal

Október 5-től a Civil Közösségek Házában megnyílik a Svájci Pavilon. Többek között a svájci tiszta technológiákról szóló kiállítás és a Svájcot bemutató interaktív fal nyújt információkat az országról.

 

 

Christoph Caflisch cukrász síremlékének avatása

A programsorozat részeként a pécsi temetőben felavatják a legendás pécsi cukrászda alapítója, Christoph Caflisch svájci születésű cukrász síremlékét.

 

 

Kérdezz-felelek

Jean-Francois Paroz nagykövet a “Svájc az iskoládban” elnevezésű program keretében középiskolákba látogat, hogy találkozzon a diákokkal, és részt vegyen velük német és francia nyelvű kérdezz-felelek foglalkozásokon.

 

 

Hagyományos svájci zene

Az Alphorn Pilatus Kriens együttes a tradicionális svájci zenéből hoz ízelítőt a városba.

 

 

Álomvilágból a valóságba tart Saya Noé új lemeze

Ingyenes filmvetítések az Apollóban

A mozi szerelmeseinek ingyenes vetítéseket biztosítanak az Apollo moziban.

 

Zenei csatangolás – Inapoi – (Vissza) A Csángók fővárosából érkezett Ambrosie Stefan és Iulian Ambrosie dala

 

 

    A vasárnap “Svájci pikniken” az érdeklődők svájci ételkülönlegességekkel is megismerkedhetnek, így megkóstolhatják a híres alpesi sajtokat, a Raclette-t és a Tete de Moine-t. Természetesen a borok és válogatott svájci cégek termékei is asztalra kerülnek – olvasható a közleményben.

 

MTI

 

 

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét