Kezdőlap Egyebek Pármai fesztivál: A játszma a legjobb film

Pármai fesztivál: A játszma a legjobb film

226
0

Fazakas Péter rendező személyesen vette át a Violetta d’Argento díjat A játszma című filmért a pármai filmfesztiválon – közölte a Nemzeti Filmintézet hétfőn az MTI-vel.

 

 

A játszma az itthon és külföldön is kultfilmmé vált A vizsga folytatása, az ikonikus thriller felejthetetlen karakterei Kulka János, Nagy Zsolt, Hámori Gabriella és Scherer Péter alakításában térnek vissza a vászonra. Staub Viktória új főszereplőként csatlakozott a nagy csapathoz
A fordulat fordulatot követ és kezdetét veszi egy könyörtelen párharc, ahol senki és semmi nem az, aminek látszik, és egyetlen emberi gesztus az életedbe kerülhet/Fotó: YouTube/Visó

 

#september #Tuesday #today #ViolettadArgentodíj #film #movie #Párma #díj #Spotify #Ajatszma #NemzetiFilmintézet #festival #hangoskép #okostelefon #mobil #Word #women #man #facebook #Instagram #YouTube #TikTok #amazing #szeretet #TikTok #hangzás

 

 

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

 

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!” 

 

 

 

MIYAVI, AZ EMBERBARÁT “SZAMURÁJGITÁROS” MA ESTE A DÜRER KERTBEN LÉP FE:

 

Isihara Takamasza, ismert művésznevén Miyavi ismét hazánkban! Az egyik legismertebb nemzetközi sztár, japán rockzenész, színész, énekes, visual kei előadó és gitáros Európa-turnéjának egyik állomásának BUDAPEST-et választotta
Miyavi Varsóban kezdte Európa-turnéját

 

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

https://www.instagram.com/kultkocsma/

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

Egység a filmben

    Az olaszországi nemzetközi filmfesztivált 11. alkalommal rendezték meg a múlt héten. A szakmai zsűri a versenyprogramban vetített magyar filmnél indoklásában méltatta a “kiváló rendezést és színészi alakításokat, a kép és a zene pontosan összetartó egységét” – áll a közleményben.

 

 

 

 

Staub Viktória új főszereplő

A játszma a 2011-es A vizsga című film folytatása. Ismert karakterei Kulka János, Nagy Zsolt, Hámori Gabriella és Scherer Péter alakításában tértek vissza a vászonra, új főszereplőként pedig Staub Viktória csatlakozott a színészgárdához.

 

 

Üzleti fórum – cukrászat – Svájci napokat tartanak Pécsen

Ahol senki és semmi nem az, aminek látszik

Fazakas Péter filmjének a története 1963-ban játszódik Budapesten. Az állambiztonság tisztje, Jung András élete tökéletes, boldogan él feleségével, Évával. Az egyetlen dolog, ami előléptetését hátráltatja, egy versengő kolléga, Kulcsár.

 

 

 

 

Amikor felbukkan a múltból egy lezáratlan ügy kapcsán a legendás kém, Markó Pál, kezdetét veszi egy könyörtelen párharc, ahol senki és semmi nem az, aminek látszik, és egyetlen emberi gesztus a főszereplő életébe kerülhet.

 

 

Mozgókép-díjak

A játszmában nyújtott alakításáért Kulka János tavaly elnyerte a legjobb főszereplőnek, Hámori Gabriella a legjobb mellékszereplőnek, Balázs Gábor pedig a legjobb hangért járó Magyar Mozgókép Díjat.

 

 

Egyéb díjak

Tavasszal a portói filmfesztiválon Nagy Zsoltot a filmben nyújtott alakításáért a legjobb színésznek járó elismeréssel tüntettek ki, míg Köbli Norbert a legjobb forgatókönyvért járó elismerést kapta meg.

 

Zenei csatangolás – Inapoi – (Vissza) A Csángók fővárosából érkezett Ambrosie Stefan és Iulian Ambrosie dala

 

Lajos Tamás producer

    A játszma a Film Positive gyártásában készült, producere Lajos Tamás volt.

 

 

FILMIO

A film megtalálható a FILMIO online kínálatában.

 

 

MTI/A játszma – A mozifilm

 

 

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét