Kezdőlap Egyebek A Balaton és hal népszerűsítése – Halfesztivál Siófokon

A Balaton és hal népszerűsítése – Halfesztivál Siófokon

324
0

Halkülönlegességekkel, koncertekkel és családi programokkal is várják az érdeklődőket az október 6. és 8. között sorra kerülő Siófoki Halfesztiválon.

 

 

Színes programok????, megannyi halas ételkülönlegesség????, kézműves vásár????, gyerekprogramok????, koncertek???? és sok más
Októberben újra vár mindenkit az ősz legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!

 

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

 

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!” 

 

10. alkalommal halas street food

    A Balaton-parti város központjában tizedik alkalommal megrendezendő esemény gasztrokínálatából szakmai zsűri választja ki 2023 legjobb halas street foodját, amelyet bárki megkóstolhat.

 

 

Pár nappal ezelőtt került fel ide:

Vad Fruttik és az Első Emelet

Azt írták, hogy a fesztivál tucatnyi programja között lesz halpiknik, főzőverseny, színházi előadás, táncbemutató, játszóház, interaktív halas foglalkozás. A vendégeket olyan neves előadók is szórakoztatják, mint a Vad Fruttik vagy az Első Emelet.

 

SZEGEDI JAZZ NAPOK 2023. november 10-11.

Újdonság – “Halas városok” 

Az idei halfesztivál újdonsága, hogy azon bemutatkoznak Magyarország “Halas városai” is. Így Baja, Mohács és Szeged, melyek standjainál nyereményjátékokon vehetnek részt és különleges gasztronómiai élményekben lehet részük a fesztiválozóknak – tették hozzá.

 

 

Tojásfesztivál után szabadon

A Siófoki Halfesztivált 2013-ban a korábbi tojásfesztiválok sikerein felbuzdulva hívták életre. Az egy évtizeden át évente megrendezett, mára megszűnt tojásfesztivál ugyanis bizonyította, Siófokon nemcsak nyári, hanem őszi rendezvények iránt is van igény.

 

Isihara Takamasza, ismert művésznevén Miyavi ismét hazánkban! Az egyik legismertebb nemzetközi sztár, japán rockzenész, színész, énekes, visual kei előadó és gitáros Európa-turnéjának egyik állomásának BUDAPEST-et választotta
Miyavi Varsóban kezdi Európa-turnéját

 

Balaton és a hal 

A város a témájában autentikusabb halfesztivállal hagyományt kívánt teremteni. Célja a Balaton és a hal népszerűsítése.

MTI

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét