Kezdőlap Egyebek Tizenhárom produkció a Komlói Amatőr Színházi Találkozón

Tizenhárom produkció a Komlói Amatőr Színházi Találkozón

282
0

Tizenhárom – köztük egy vajdasági – társulat méretteti meg magát a szeptember 21. és 24. között zajló 9. Komlói Amatőr Színházi Találkozó (KASZT) versenyprogramjában. Közölték a seregszemle szervezői az MTI-vel.

 

A fesztiválra a pécsi Janus Egyetemi Színház a Trash, míg a bajai Rábl Színpad Zoe Kazan-Valerie Faris-Jonathan Dayton Ruby című darabjával lép színpadra, a győri RÉV Színház pedig Szivák-Tóth Viktortól Belém égsz című darabjával érkezik a mecseki városba
A fesztivál részletes programja a KASZT hivatalos Facebook oldalán olvasható

 

 

#september #sunday #theater #színház #KASZT #Pécs #Baja #Győr #KomlóiAmatőrSzínháziTalálkozó #OFFrendezvény #Facebook #Instagram #YouTube #TikTok #amazing #man #women #world #színházak #life #live #élet

 

Pécs, Baja, Győr

    A fesztiválra a pécsi Janus Egyetemi Színház a Trash, míg a bajai Rábl Színpad Zoe Kazan-Valerie Faris-Jonathan Dayton Ruby című darabjával lép színpadra. A győri RÉV Színház pedig Szivák-Tóth Viktortól Belém égsz című darabjával érkezik a mecseki városba.

 

 

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!” 

 

Gödöllő és helyi Súgólyuk

    A gödöllői Garabonciás Színtársulat Móricz Zsigmond – B. Török Fruzsina adaptációjaként a Rab oroszlánt mutatja be. A helyi Súgólyuk Színház Ken Ludwig bohózatával, A hőstenorral méretteti meg magát.

 

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

https://www.instagram.com/kultkocsma/

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

 

 

Veszprém, Körmend, Pécs

A közönség a veszprémi Teleszterion Színházi Műhely tolmácsolásában az Is there anybody out there? című produkciót tekintheti meg. A körmendi Kastélyszínház Társulat pedig Molnár Ferenc Ibolya című darabját, míg a pécsi Escargo Hajója a Bully, vagy nem buli című darabot adja elő.

 

Karaul Sámán: “MERJÉL MAGYAR LENNI!!!”

 

Székesfehérvár, Örökség Csoport, Tedi Színpad és SK Társulat

Székesfehérvárról a Szabad Színház Borbély László Az átok – Kikötői legenda 10 képben című produkciójával, míg az Örökség Csoport Székely Jánostól mutatja be a Caligula helytartóját. Később a Tedi Színpadtól látható Tasnádi István Cyber Cyranója. A pápai SK Társulat Szabó Szilárd Színek nélkül című színdarabját adja elő a fesztivál keretében.

 

Vajdaság

Idén is lesz határon túli produkció a seregszemlén: a Vajdaságból érkezik a bácskertesi Sturcz József Színtársulat Szántó Armand-Szécsén Mihály Paprikáscsirke című darabjával.

 

 

Zsűri

A zsűrit idén Pataki András Jászai-díjas rendező, a fesztivál igazgatója, Németh Ákos József Attila-díjas drámaíró, Molnár Anikó és Papp Attila színművészek alkotják.

 

9. KASZT és több OFF-rendezvény

A 9. KASZT a versenyprogram mellett több OFF-rendezvényt is kínál. Szeptember 21-én a magyar dráma napja alkalmából és Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója előtt tisztelegve Besenczi Árpád előadásában láthatják a nézők A helység kalapácsát.

 

Rákoshegyi Bartók Zeneház: Bartók emlékkoncert és kiállítás

Másvirág és más zenekarok is fellépnek

Lesznek továbbá szakmai beszélgetések. Fellép a komlói Másvilág együttes. A díjkiosztó gálán a soproni Brass Line Band zenél, de Vastag Tamás és a Stúdió 11 Ensemble zenekar is színpadra áll a My Way című műsorral, amely Frank Sinatra életműve előtt tiszteleg.

 

A fesztivál részletes programja a KASZT hivatalos Facebook oldalán olvasható.

MTI

 

Dimash, aki lelkével felemel

Soha nem gondoltam volna, hogy annyira rabul ejt, egyszerűen, megigéz a világ egyedi Hangú, sokunk által is szeretett énekese!

Értékek, érzések, tisztaság

Nem győzöm magasztalni Őt, azt a srácot, aki már több éve olyan értékkel, érzésekkel, lelki tisztasággal ajándékoz meg engem s szerintem Téged is, hogy felülmúlhatatlan!

 

 

Dimash, a Tiszta Lélek

Ő, DIMASH Qudaibergen!

 

Áldott nap

Áldott nap volt, amikor megismerhettem művészetét, csodálatosan szép jellemét!

Legszebb Lélek

Azt kell írnom: a világ egyik legszebb lelke Dimash-é!!!!

Végtelen Szeretet

Egész lénye Isten Végtelen Szeretetét sugározza.

Energiák

Óriási energiát áraszt MAGából!

Emlékezés

Így emlékezhetünk arra, hogy honnan jöttünk, hova tartunk, kik voltunk és kik vagyunk, mivé lehetünk!

Nincs nap Dimash nélkül

Nincs nap, hogy ne hallgatnám, nézném Őt!

Lélek és Lélek!

Egy(s)Ég

Sokszor érzem azt, amikor belemerülök Lényének varázsába: mintha EGY lennék Vele!
Mert hiszem azt, hogy Egy vagyok Vele és Veled is!

Ajánlás

Szeretettel és tisztelettel ajánlom figyelmedbe ezt a dalát is!
Visó

 

 

 

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét