Kezdőlap Egyebek Carson Coma-koncert jövő áprilisban az MVM Dome-ban

Carson Coma-koncert jövő áprilisban az MVM Dome-ban

176
0

A Carson Coma jövőre az MVM Dome-ban ünnepli ötödik születésnapját. Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb hazai zenekara 2024. április 6-án ad koncertet a ferencvárosi arénában – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 

A Carson Coma csavaros, humorral, öniróniával átszőtt, szórakoztató szövegeivel gyakran reflektál aktuális társadalmi kérdésekre, nemcsak a huszonévesek, hanem az idősebb korosztályok hétköznapi gondolataira, problémáira is rezonálva
A Carson Coma három hangja – Bálint, Barni és Giorgio/Jövőre ötéves lesz a zenekar

 

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!”

 

4 év, 4 album

    Az együttes az elmúlt négy évben négy albumot készített, kétszer is megtöltötte a Budapest Parkot, és szinte nincs olyan nagy hazai fesztivál, ahol ne lépett volna fel.

 

Videóinterjúk – Carson: “Mindegyikőnknek van bőröndje…” – belenéztünk a Carson Comáéba, de Hegedűs Józsiéba is

Megnyerték maguknak a közönséget

A Carson Coma gimnáziumi zenekarként indult, kezdetben neopszichedelikus zenét játszott, majd a hatvanas évek angol nyelvű beatzenéje felé fordult.

 

 

A 2019-ben megjelent debütáló lemezre (Corduroy Club) már két magyar nyelvű dal íródott, Az egy évvel későbbi Lesz, ami lesz című anyaggal végképp megnyerték maguknak a közönséget.

 

 

Fonogram – és egyéb díjak

Ekkor, 2020-ban megtöltötték a Dürer Kert nagytermét, miközben olyan slágereket jelentettek meg, mint a Peti és én vagy az Én még sohasem.

 

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

 

A zenei szakma Fonogram-díjjal ismerte el a zenekart az év felfedezettje kategóriában, a Magyar Klipszemlén kreatív klipjeikért több díjat kaptak az elmúlt években.

 

 

Düsseldorf

A Fekete Giorgio (gitár, ének), Bóna Zsombor (gitár, vokál, szaxofon), Gaál Péter (ütőhangszerek, szintetizátor, ének), Héra Barnabás (dob, vokál), Jónás Attila (basszusgitár) és Kun Bálint (billentyűs hangszerek, vokál, fuvola) alkotják a formációt. Tavalyi Digitális/Analóg című anyaga megjelenése után elnyerte az MTV EMA legjobb magyar előadónak járó elismerést Düsseldorfban. Az együttes telt házas koncertet adott a Budapest Parkban és a fesztiválok nagyszínpadaira került.

 

 

Aktuális társadalmi kérdések mindenkihez

A Carson Coma csavaros, humorral, öniróniával átszőtt, szórakoztató szövegeivel gyakran reflektál aktuális társadalmi kérdésekre, nemcsak a huszonévesek, hanem az idősebb korosztályok hétköznapi gondolataira, problémáira is rezonálva.

 

Húszezres MVM Dome

Idén tavasszal kiadott IV című albumuk egy érett zenekart mutat, olyan erős dalokkal, mint a Feldobom a követ vagy a Nagykabát. Idén a Budapest Park mellett a Sziget nagyszínpadán is koncerteztek, jövő tavasszal a húszezres MVM Dome a következő lépés.

 

    “Teljesen új koncepcióval készülünk: azt találtuk ki, hogy a nézőtér közepén állítjuk fel a színpadot, így a közönség minden irányból a lehető legközelebbről tudja nézni, ahogyan eljátsszuk az elmúlt öt év slágereit. Ez lesz az első olyan koncertünk, amelynél kiemelt figyelmet fordítunk a vizuális elemekre” – idézte a közlemény a zenekart.

 

 

MTI/Fotó: Hoffmann Emese, www.kultkocsma.hu

 

 

Dimash, aki lelkével felemel

Soha nem gondoltam volna, hogy annyira rabul ejt, egyszerűen, megigéz a világ egyedi Hangú, sokunk által is szeretett énekese!
Nem győzöm magasztalni Őt, azt a srácot, aki már több éve olyan értékkel, érzésekkel, lelki tisztasággal ajándékoz meg engem s szerintem Téged is, hogy felülmúlhatatlan!
Dimash, a Tiszta Lélek

Ő, DIMASH Qudaibergen!

Áldott nap volt, amikor megismerhettem művészetét, csodálatosan szép jellemét!
Azt kell írnom: a világ egyik legszebb lelke Dimash-é!!!!
Egész lénye Isten Végtelen Szeretetét sugározza.
Óriási energiát áraszt MAGából!
Így emlékezhetünk arra, hogy honnan jöttünk, hova tartunk, kik voltunk és kik vagyunk, mivé lehetünk!
Nincs nap, hogy ne hallgatnám, nézném Őt!
Lélek és Lélek!
Sokszor érzem azt, amikor belemerülök Lényének varázsába: mintha EGY lennék Vele!
Mert hiszem azt, hogy Egy vagyok Vele és Veled is!
Szeretettel és tisztelettel ajánlom figyelmedbe ezt a dalát is!
Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét