Kezdőlap Divat, szépség Magazinunk platformjaihoz támogatókat keresünk!

Magazinunk platformjaihoz támogatókat keresünk!

836
0

SZERKESZTŐSÉGI KÖZLEMÉNY

Kedves Látogató!

Mint már többször jeleztük, a www.kultkocsma.hu – MŰMAG – MŰVÉSZETI MAGAZIN MINDEKINEK platformjait: Instagram, Facebook, YouTube, TikTok nem vállalkozásként működtetjük!

 

 

Törekvés

Arra törekszem Kollegáimmal együtt, hogy olyan cikkekkel, videós anyagokkal adjunk neked egy kicsi pluszt, amelyekkel minden bizonnyal gazdagodsz! Ehhez az is szükséges, hogy folyamatosan fejlesszük platformjainkat, a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból!

ÉRTED!

Filharmónia Magyarország – José Cura is énekel Pécsnek

Érted?

#látogató #olvasó #néző #wednesday #támogatás #szponzoráció #misszió #kultkocsma #writingjournalism #facebook #instagram #youtube #weboldal #life #szeretet #love #írás #újságírás #tudósítás #interjú #interview #platform #online #videó #concert

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

 

Szeretnénk továbbra is tenni a dolgunkat, a missziónkat!

 

Tudjuk, ebben a forrongó katlanban – amelyben élünk -, egyre nehezebben megy minden, főleg nálunk, saját hazánkban!  Mégis arra kérünk, amennyiben lehetőséged van, kérlek segítsd munkánkat anyagilag is!

 

#látogató #olvasó #néző #wednesday támogatás #szponzoráció #misszió #kultkocsma #writingjournalism #facebook #instagram #youtube #weboldal #life #szeretet #love #írás #újságírás #tudósítás #interjú #interview #platform #online #videó #concert

 

 

 

Ismersz vállalkozót, aki ebben az ínséges időben is támogatna minket? Nagyon hálásak lennénk!

Amennyiben támogatnak, minden platformunkon lehetőséget adunk a bemutatásukra: interjúk, szponzorált tartalmak, hirdetések behelyezésére, akár egyéb platformokon való marketing feladatokat is elvégeznénk!

 

“OLTSD VELÜNK SZOMJADAT!”

Magazinunk anyagainak elkészítéséhez, oldalaink fejlesztéséhez támogatókat keresünk!

“KORTYOLJ BELÉNK!”

 

Rólunk

Elszántság, hit

Az írás szeretete mellett, több dolog is készteti Kollégáimat, hogy ezen az oldalon hagyják névjegyeiket: az elszántság, a tenni akarás, a hit a jóban, a szépségben, abban, hogy ha egy kicsit is, de létezésünk pillanatait örömtelivé tegyék.

 

Örök hálámat fejezem ki nekik és neked is, Kedves Látogató!

 

Benink

Nem hagyhatom ki, hogy ne említsem meg kedves, ifjú Barátomat, Csala Sándor Benjámint/Benit, alapítónkat, aki néhány nap leforgása alatt láthatóvá tette oldalunkat.

 

Imi

Beni mellett a jobb kezem: Tolnai Imre Krisztián, a Keresztfiam is hatalmas áldozatot hoz azért, hogy magazinunk működjön! Hála ezért neki is, de mindenkinek, aki eljuttatja hozzád anyagainkat!

 

Sun Márk és Grafit

Egy kedves, volt interjúalanyom, Sun Márk is alakította, csinosította weboldalunkat, majd csatlakozott e szépítgetéshez Virág Péter/Grafit is, aki a jelenlegi oldalunkat “varázsolta” ilyenné, amilyen.

 

Azzal is segítesz nekünk, ha ajánlod web-és facebook oldalunkat, instánkat, de youtube, illetve TikTok csatornánkat is azoknak, akik olyan értékeket keresnek, mint Te! 

Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét