Kezdőlap Egyebek Kick-box ringes magyar bajnokság: éles meccsek

Kick-box ringes magyar bajnokság: éles meccsek

184
0
Növekvő létszám, éles meccsek a kick-box ringes magyar bajnokságon

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597A hétvégén Debrecenben rendezték a kick-box sportág ringes szakágainak utánpótlás magyar bajnokságát, a felnőtteknél pedig a bajnokság első, tavaszi fordulóját. A viadalt a bajnoki szervezőként debütáló Debreceni Bázis Sport Klub Egyesület részéről ambíciózus rendezés, a versenyzők oldaláról pedig az elmúlt éveknél nagyobb mezőny, és helyenként éles, színvonalas küzdelmek jellemezték.

 

Soltvadkerti fehér nadrágban/Fotó: MKBSZA DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában lezajlott megméretésre az ország minden pontjáról érkeztek kick-boxosok: Nyíregyházától kezdve Budapesten keresztül Pécsig számos települést képviseltek a harcosok.

 

Kick-box utánpótlás MB: éles küzdelmek az Eb-ért

 

Az Eb-re való kvalifikáció is volt a tét!

Az utánpótlás kategóriákban a tét nagy volt, hiszen nemcsak az aranyérem, hanem a nyár végi törökországi Európa-bajnokságra való kvalifikáció is múlt a szereplésen.

Jó kis verseny volt!

“Jó kis verseny volt, évek óta nem tapasztalt nagy mezőnnyel” – értékelt Galambos Péter, a Magyar Kick-box Szakszövetség elnöke. – “A küzdelmek során több ígéretes tehetséget is láttunk, akik közül kiemelném a tavalyi junior világbajnok Soltvadkerti Dánielt, aki most is hozta azt a teljesítményt, amit vártunk tőle, és az idei Eb-n is jó eredményben bízunk a részéről.”

 

Szakál Magdolna kolleganőnk színházi ajánlója: 

 

A ringes szakágakban utánpótlásviadal is lesz ősszel

Az elnök arra is kitért, hogy a tervek szerint szeptemberben a felnőtt korosztály döntője is Debrecenben lesz. A ringes szakágakban pedig a versenyzői létszám növelését megcélzó utánpótlás viadalt is lebonyolítanak.

 

Turák Péter
MKBSZ Sajtó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét