Kezdőlap Egyebek „Találj rám, ha kérlek!” – Klip. Konok: Mielőtt

„Találj rám, ha kérlek!” – Klip. Konok: Mielőtt

452
0
#Thursday #music #clip #zene #Pécs #Konokzenekar #klip #TillmanGábor #NGStúdió #Építshegyet #EP #single #kislemez #AntosKrisztofer #Facebook #Instagram #TikTok #Google #Twitter #YouTube #amazing #free #fee #life

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

instagram.com/kultkocsma

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

tiktok.com/@kultkocsma

A pécsi Konok zenekar 2022 októberében jelentette meg első, „Építs hegyet” című EP-jét. A négyszámos kislemez harmadik dala a Mielőtt, amelyhez idén tavasszal forgattak klipet az NG Stúdió segítségével.

 

A Mielőtt című klip forgatásán/Werkfotó: Volkó Martin

 

Tillman Gábor, a zenekar gitárosa mesél a klip elkészüléséről:

„Mindenképpen szerettünk volna legalább egy élőszereplős klipet forgatni az elkészült kislemezünkhöz, és végig a Mielőtt tűnt erre a legalkalmasabbnak. A zenekaron belül úgy éreztük, hogy ez a dal a legfogósabb és a legjobban befogadható. A klipkészítéssel Antos Krisztofert (NG Stúdió) kerestük meg, aki rövid időn belül remek ötletekkel hozakodott elő, karakteres jeleneteket képzelt el, és rögtön tudtuk, hogy megfelelő kezekbe került a projekt.

 

 

Krisztofer a forgatást is rendkívül jól vezényelte le, nemcsak a klip operatőre volt, hanem mellette rendezőként is összetartotta a produkciót. Személyiségéből adódóan nyugodt forgatási légkört biztosított, profi stábbal érkezett, és úgy gondoljuk, hogy ez a végeredményen is látszani fog. Nagyon örültünk a közös munkának, és biztosak vagyunk benne, hogy még fogunk közösen dolgozni.

 

Életet adunk a falaknak, mennyezeteknek és tereknek 

 

Köszönettel tartozunk a klipben szereplő Petri Flórának és Szerényi Gábornak is, az ő segítségükkel, illetve az általuk megformált karaktereken keresztül lett a klipünk teljes.”

 

A mesterséges intelligencia is jelen lesz a dalszerző táborban

Antos Krisztofer, rendező-operatőr így emlékszik vissza a klipforgatásra:

„A koncepció kidolgozásánál az egész EP-t hallgattam és az volt a célom, hogy mind a négy dal arculatához passzoljon, próbáltam kicsit csavarni a történeten, ne feltétlenül az legyen, amire elsőre gondolnánk. A fő szerepre, már a legelső képnél, amit kitaláltam, egyből kollegámra és barátomra, Szerényi Gáborra gondoltam, aki el is vállalta a feladatot. Maga a forgatás másfél napot vett igénybe, feszített tempóban. Az időhiányt leszámítva nem is akadt nehézség, mindenki tudta a dolgát és a zenekar is nagyon készséges volt akár új ötletekre is. Nekem pozitív élmény volt, és ahogy beszéltem a többiekkel nekik is. Remélem, sikerült olyan vizuális anyagot létrehozni, ami hozzátesz a dalhoz.”

A zenekar jelenleg állandó énekesét, frontemberét keresi, közben az első nagylemezén dolgozik, amely terveink szerint jövő év elején jelenik majd meg.

 

 

A zenekar online felületei:

Facebook: https://www.facebook.com/konok.band

Instagram: https://www.instagram.com/konok.band.official/

YouTube: https://bit.ly/40a6kbx

Spotify: https://spoti.fi/3ReZTQh

 

Werkfotó: Volkó Martin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét