Kezdőlap Divat, szépség Életet adunk a falaknak, mennyezeteknek és tereknek 

Életet adunk a falaknak, mennyezeteknek és tereknek 

514
0

Szeretném megosztani veled, hogy milyen vállalkozással foglalkozunk.

 

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

Az életünk része lett a szobafestés, burkolás és betonozás.

Életet adunk a falaknak, mennyezeteknek és tereknek 

Ezen tevékenységek köré épül a vállalkozásunk. Amikor egy építkezés vagy felújítás során elkezdődik a szobafestés, mi vagyunk azok, akik a falaknak, mennyezeteknek és tereknek életet adunk.

Egyedi és stílusos atmoszféra

Az igényeknek megfelelően válogatott színek, festékek és technikák segítségével teremtünk egyedi és stílusos atmoszférát az otthonokban és irodákban.
A videón a festés folyamata zajlik. A munkások ecsetekkel és hengerekkel dolgoznak, a festék fokozatosan felvitele és egyenletes elosztása látható a felületen.

Apró részletekre is odafigyelünk!

Mindig odafigyelünk az apró részletekre, hogy a végeredmény tökéletes legyen és az ügyfelek elképzeléseit tükrözze.

A burkolás szintén fontos szerepet játszik a tevékenységeink között.

Szakszerűség, precizitás 

Az ügyfelek különböző burkolóanyagokat kérhetnek, mint például csempe, járólap, kő vagy parketta. A mi feladatunk pedig az, hogy ezeket a burkolóanyagokat precízen és szakszerűen telepítsük. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a burkolat nemcsak esztétikus legyen, de tartós és praktikus is. Az igényes előkészítéstől kezdve a pontos telepítésig mindent megteszünk annak érdekében, hogy az eredmény magáért beszéljen.
A képen már egy jól elkészített burkolat látható, egyenletes felületet mutat. A burkolat szép és rendezett, amely a munka precíz és alapos kivitelezését tükrözi.
A képen már egy jól elkészített burkolat látható, egyenletes felületet mutat. A burkolat szép és rendezett, amely a munka precíz és alapos kivitelezését tükrözi.

Oros-House Generálkivitelezés

5900 Orosháza,

Bónumi tanyák 3.

E-mail:

info.oroshouse@gmail.com

Telefonszám:

06/70/530-7781

06/70/232-0484

 

A betonzás terén is otthon vagyunk.

Hosszú élettartam és stabilitás

Különböző projektekben, mint például teraszok, járdák vagy alapozások, szakszerűen alkalmazzuk a betontechnológiát. Tisztában vagyunk azzal, hogy a beton minősége és megfelelő kialakítása alapvető fontosságú az építkezések hosszú élettartamához és stabilitásához.
A képen éppen betonozás műveletei érhetők tetten. Frissen öntik és simítják a betont a kívánt területen. Az elkészülő betonfelület még nedves és formázható állapotban van...
A képen éppen betonozás műveletei érhetők tetten. Frissen öntik és simítják a betont a kívánt területen. Az elkészülő betonfelület még nedves és formázható állapotban van…
Profi módon alkalmazzuk a megfelelő technikákat és biztosítjuk a beton optimális erősségét és megbízhatóságát minden projektben.

A vállalkozásunk erőssége abban rejlik, hogy tapasztalt és szakképzett csapattal rendelkezünk.

 

Elkötelezettség

Mindannyian elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink elégedettsége iránt, és mindig a legmagasabb színvonalú munkát végezzük.?

 

Angyal Ádám Bence

 

Kedves Látogató!

Szeretett unokaöcsém, Angyal Ádám Bence korábban magazinunknál technikai segítséget adott. Elképesztően tehetséges TikTokos, de szereti a szakmáját, így inkább ezzel foglalkozik komolyabban! Büszke vagyok rá! 🙂 

Jelenleg egy orosházi vállalkozásban dolgozik.

Az Ő írását, ajánlását teszem közzé!

Ami biztos:

Ádám és kollégái kiváló szakemberek, bátran merem ajánlani őket!/Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét