Kezdőlap Egyebek Kick-box: kezdők és haladók is versenyeztek Nádudvaron

Kick-box: kezdők és haladók is versenyeztek Nádudvaron

64
0
#thursday #kickbox #coins #Nádudvar #VIINádudvariGasztroKupa #RáczKickboxingTeam #free #fee #amazing #Facebook #Instagram #YouTube #love #life #érmék

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

instagram.com/kultkocsma

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

tiktok.com/@kultkocsma

 

 

A hétvégén zajlott a VII. Nádudvari Gasztro Kupa, amelyen 37 klub kick-boxosai 570 nevezést adtak le. A 12-dik alkalommal megrendezett megméretésen – amely korábban más néven futott – az idei volt az első alkalom, amikor kezdő kategóriát is meghirdettek, méghozzá minden súlycsoportban.

 

Küzdelmek

A nádudvari Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola sportcsarnokában bonyolították le a viadalt, amely a négy tatamis szabályrendszerben – pointfighting, light-contact, kick-light és formagyakorlat – adott lehetőséget a versenyzésre.

A tornacsarnok teljes területén folytak a küzdelmek, egy kis különterem pedig a formagyakorlat kategóriáknak volt fenntartva.

 

Nádudvari érmék

 

Az UNGVÁRI KLUB is képviseltette magát

A kupára – amelyre az idén 10 éves fennállását ünneplő Rácz Kickboxing Team szervezésében került sor –  ezúttal is az ország több szegletéből érkeztek a sportolók, a többi között  Debrecenből, Budapestről, Békéscsabáról, Nyíregyházáról és Körmendről is.

Ráadásul ezúttal a határon túlról is érkeztek kihívók, ugyanis az ungvári klub harcosai is megmérették magukat, hiszen a hazájukban, Ukrajnában mostanában nem tudnak versenyezni.

Karate magyar bajnokság a budapesti vb jegyében

 

Turák Péter
MKBSZ Sajtó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét