Kezdőlap Egyebek Kincsem Park: Tavaszi lóverseny és food truck show

Kincsem Park: Tavaszi lóverseny és food truck show

100
0

Kérjük, kövess minket ezeken a felületeinken is:

youtube.com/@kultkocsmamumag2597

Tavaszi lóverseny és food truck show várja az érdeklődőket péntektől vasárnapig a Kincsem Park első idei fesztiválján. A helyszínen többek között Overdose egykori trénere, Ribárszki Sándor gátversenyen fog lovagolni, valamint 50 büfékocsin 15 ország ízeit kóstolhatják meg a helyszínre látogatók – hangzott el az M1 aktuális csatornán.

 

Kincsem Park/Lóverseny

Pécsi István, a Kincsem Park ügyvezető igazgatója a műsorban elmondta, hogy a programsorozat pénteken a kilenc futamból álló agárversennyel kezdődik. A szombati ügetőn és a vasárnapi galoppon a júlusi derby fesztivál sok főszereplőjét lehet majd látni – tette hozzá Pécsi István.

 

Szombaton ügetőversenyek lesznek, ekkor rendezik meg a két hagyományos nagydíjat, a Ferge László- és Borostyánkői Tamás-emlékversenyeket – emelte ki az ügyvezető igazgató.

Gátverseny

Visszatér a nyeregbe Overdose trénere, Ribárszki Sándor, aki 30 éve nem lovagolt versenyen – jelentette be Pécsi István, hozzátéve, hogy a magát néhány hét alatt visszatrenírozó Ribárszki Sándor egy gátversenyben fog lovagolni vasárnap délután az első futamban.

 

Rögbi

Szombaton Magyarország-Litvánia férfi válogatott rögbimérkőzés lesz, vasárnap amerikai futball bajnoki forduló várja az érdeklődőket, szintén vasárnap pedig a pónibajnokság egyik fontos állomását lehet megtekinteni a helyszínen. A szervezők a hétvégén számtalan családi programmal is készülnek – mondta Pécsi István.

 

A ló- és agárversenyek természetes velejárója a fogadás, ezért rengeteg jakcpot lesz a helyszínen – fűzte hozzá Pécsi István.

 

Júliusban a háromnapos Derby Fesztiválon családi programok várják majd az érdeklődőket – emelte ki a Kincsem Park ügyvezető igazgatója, hozzátéve, hogy az őszi Nemzetközi Lóverseny & Food Truck Show tematikája Olaszország lesz, az év végén pedig majd az Ügetőszilveszter zárja a szezont.

Kick-box: Vb- és Eb-érmekre hajtanak a formagyakorlatosok

A Honvédelmi Minisztériumhoz tartozó Kincsem Parkban a jövőben további fejlesztések várhatók, melyek következtében nemcsak Közép-Európa, de az egész kontinens egyik legnagyobb lóversenycentruma lehet néhány éven belül az intézmény – fogalmazott Pécsi István.

 

Kovács Lázár séf az első magyar pizzakészítő bajnokságról elmondta, hogy Magyarország legjobb pizzaséfjei a szombati versenyen mérhetik össze tudásukat.

 

Magyarország legjobb pizzája

A versenyzők a helyszínre hozhatják saját tésztájukat, melyet a helyszínen 15 perc alatt kell elkészíteniük és a nemzetközi zsűri előtt bemutatniuk. A legtöbb pontszámot elérő pizza lesz Magyarország legjobb pizzája – fűzte hozzá Kovács Lázár.

 

A hétvégén 50 food truck lesz kint a Kincsem Parkban.

 

A színes kínálattal 15 ország – többek között Mexikó, Brazília, Kína, India – ízeit lehet megkóstolni.

 

A standok kisebb adagokat kínálnak majd, hogy minél több ízt megismerhessenek az érdeklődők – mondta Kovács Lázár.

 

MTI

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét