Kezdőlap Egyebek Turi Tamás rovata – Tegnap rúgott Füllkrug gólt, úgyhogy ez a tipp...

Turi Tamás rovata – Tegnap rúgott Füllkrug gólt, úgyhogy ez a tipp jött

91
0

Kedves Látogató!

Turi Tamás 13 éve mixel, így van rá elég nagy rálátása, főleg a focira. Tegnap kaptunk tőle ismét tippeket, az egyik bejött, a másik sajnos nem. Bízunk abban, hogy ezt megjátszotta valaki és hozott a konyhájára némi aprót. .-) Összességében tegnap sem zárt rosszul a csoportja:  A Füllkrug rúgott gólt, így a kombis free szelvény jött a másik 2 másik szelvénnyel együtt. Egyértelmű, hogy érdemes hozzá csatlakozni annak, aki pluszban szeretne lenni!

 

 

 

Mára a jó öreg ZRT 🙂 nem ad túl nagy kínálatot a fociból, így egyikünk sem talált olyan meccset, amit érdemes lett volna egyáltalán kielemezni, tippet adni, így ez elmarad! 🙁

Videóinterjúk – Carson: “Mindegyikőnknek van bőröndje…” – belenéztünk a Carson Comáéba, de Hegedűs Józsiéba is

Úgy beszéltük, hogy nem minden nap adunk tippeket, ha nem látunk a felhozatalban olyat, amelyikkel érdemes lenne foglalkoznunk!

Azonban:

szívesen vennénk, ha esetleg Hozzászólásban ide vagy az Instánkra, Facebookunkra, Tik-Tokunkra hoznál  meglátásaidból, akár elemezve is! Több tervünk van, amiket hamarosan közlünk Veled is! Legyen szép, nyerő napod!

☘️

Tippmixes csoportját több ember miatt hozta létre, hogy segíteni tudjon azoknak, akik nyerni szeretnének!

 

 

Amennyiben Te is csatlakozni szeretnél hozzá, itt megteheted:

TURI TIPPMIX TIPPJEI:

https://www.facebook.com/search/top?q=turi%20tippmix%20tippjei

Tamás szívesen várja az új tagokat is csoportjába, amelynek havi díja 10.000 Ft ugyan, de nagyon jó hónapok jöttek ki az utóbbi időben, tehát pluszos a statisztika, így bátran ajánlja!

 

A rovatvezetőnek avanzsált Tamás szívesen várja az új tagokat is csoportjába, amelynek havi díja 10.000 Ft ugyan, de nagyon jó hónapok jöttek ki az utóbbi időben, tehát pluszos a statisztika, így bátran ajánlja!

Játssz azért felelősséggel!

Járj sikerrel! Nyerj! 

Turi Tamás és Visó

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét