Kezdőlap Egyebek Turi Tamás rovata – Ismét itt vagyunk két ingyenes focitippel

Turi Tamás rovata – Ismét itt vagyunk két ingyenes focitippel

68
0

Kedves Látogató!

Turi Tamás 13 éve mixel, így van rá elég nagy rálátása, főleg a focira. Tegnap kaptunk tőle másodjára tippeket, azonban  most egyik sem jött be. Lewandovszki és Mbappé sem talált hálóba. A múlt az múlt… azért reméljük, nem áldoztatok sokat erre a két opcióra! Csoportjával azonban összességében jól zárt, nem buktak, így egyértelmű, hogy érdemes hozzá csatlakozni annak, aki pluszban szeretne lenni!

 

 

Tippmixes csoportját több ember miatt hozta létre, hogy segíteni tudjon azoknak, akik nyerni szeretnének!

 

 

Amennyiben Te is csatlakozni szeretnél hozzá, itt megteheted:

TURI TIPPMIX TIPPJEI:

https://www.facebook.com/search/top?q=turi%20tippmix%20tippjei

Tamás szívesen várja az új tagokat is csoportjába, amelynek havi díja 10.000 Ft ugyan, de nagyon jó hónapok jöttek ki az utóbbi időben, tehát pluszos a statisztika, így bátran ajánlja!

Turi Tamás szakértőnk naponta idehoz nekünk kettő ingyen tippet, hogy elgondolkodjál ezeken, hátha meg is rakod és tele lesz a zsebed! Úgy legyen!

A rovatvezetőnek avanzsált Tamás szívesen várja az új tagokat is csoportjába, amelynek havi díja 10.000 Ft ugyan, de nagyon jó hónapok jöttek ki az utóbbi időben, tehát pluszos a statisztika, így bátran ajánlja!

 

 

Tamás mára a kiemelt képünkön, fent (és itt a szövegben is) a bevezetőnk alatti képen látható két tippet hozta nekünk ingyenesen! Bízunk abban ma, hogy be is jönnek, aki megjátssza, nyer vele!

 

64034 H Németország-Belgium

Füllkrug szerez gólt!

 

A német válogatottban egy fiatal, remek formában lévő jó csatáruk: FÜLLKRUG úgy tűnik beválik, jól rúgja a bőrt. Ma arra számítani is lehet, hogy a belgák kapujába betalál!

 

64434 H Törökország-Horvátország

Kramaric szerez gólt

 

Egy nagyon jó mérkőzésnek nézünk elé! Természetesen a kimenetele 3 esélyes. A horvát csapat profi támadó szekcióval bír és egy gólerős támadójátékosuk, KRAMARIC képes gólt is rúgni a törököknek.


☘️

Játssz azért felelősséggel!

Járj sikerrel! Nyerj! 

Turi Tamás és Visó

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét