Kezdőlap Egyebek AKI kiszabadult palackjából: Máté Dzsi

AKI kiszabadult palackjából: Máté Dzsi

359
1

Igen, ez AZ! Ez az az a HANG, amely egyszerűen olyan mélyről, a lélek legbensőbb bugyraiból tör fel, hogy bizony csak igazán azok értik meg szívükkel, akik már megélték a szerelem minden szépségét és persze a vele járó kínokat is. Életemben én is egy NŐT szerettem igazán!

Bár igazából, akinek füle van, az is befogadja azt, amit kiad magából az a srác, aki fittyet hány a konvenciókra, hiszen számomra annyira hiteles előadó MÁTÉ DZSI, mintha egy Dzsinn szabadult volna ki börtönéből és nem is tud visszatérni, de nem is akar abba a bizonyos palackba, amelybe eddig be volt zárva.

Dehát Ő hús-vér ember, ahogyan Te vagy én! Ember, tehetség, mi több: ŐSTEHETSÉG, benne van az az X, amit nem biztos, hogy a tehetségkutatókban látnak az ítészek!

 

Minek is térne vissza a bezárt világába?

 

Itt, köztünk van a helye, hogy adjon MAG(j)ából nekünk Valamit, ami felébreszt, feléleszti azokat az igazi érzéseinket, amelyek talán eddig punnyadtak bennünk! Az idő most jött el, hogy valljuk be szerelmünknek, barátainknak, ismerőseinknek ami bánt, ami fáj, ami szép és jó, azt is, hogy szeretjük Őt! Amúgy bármi is az… ha tiszta a szívünk, akkor megértik: talán akkor is, ha megbántunk másokat ezzel, s aztán mi szintén megéljük a szenvedés legmélyebb bugyrait! Ne tétlenkedjünk! Ne halogassunk! Tegyük helyére a dolgokat!

Nem érdekel, hogy honnan jött MÁTÉ DZSI…

… nálam nem számít, nincs jelentősége, mint annak, hogy hova is tart! Őrizze meg emberi és zenei hozzáállását, tehetségét, ne szálljon el MAGától a mennyekbe, de ne térjen vissza palackjába sem, járjon még sokáig velünk dalaival!

 

Ja és ne higgyen a rossz emberekben, MAGában viszont annál inkább! Ez rám, Rád is vonatkozik, aki most megtisztelsz azzal, hogy olvasod ezt az írásomat (is)!

 

Akik nélkül nem lehetne a dzsinnünk, MÁTÉ DZSI itt: Knozak B.

Ő szintén miket élhetett meg a szerelem legszebb és fájó pillanataiból? A dalszöveg megmondja, de a klip forgatását is bevállalta.

A dal zenei alapját, gerincét Detodoy alkotta meg! 

 

SZÉP  MUNKA EZ MINDENKITŐL, AKI BENNE VOLT!

 

Hiába: nincs jó dal, zene, tehetségek nélkül

 

Mindenkinek oda kell pakolnia magát!

Nem elég az ütős szöveg, zene, ha nincs HANG, aki előadná, aki hiteles. Fordítva is igaz: hiába van egy dögös HANG, ha nem hiteles, mert talán nem adja úgy át, ahogyan azt az alkotók, a közönség várnák el! De még az is lehetséges, hogy a mű nem olyan, amit magáévá tudna tenni!

Szóval:

“Elkapott engem az érzés, ami fogva tart mindörökké! Na most figyelj mert itt jövök én! A dal ami szívből jön, é-éy! Csak a zene volt mellettem… Mikor annak az embernek sem kellettem akiért úgy érzem mindent megtettem” (Eredeti dalszöveg)

 

Kedves Látogató!

 

Kérlek, hallgasd meg Az érzés című dalt, biztos vagyok abban, ha nem is tetszik a stílus, a szöveg, akár a zene, talán kiveszel belőle fontos üzenetet, amely neked is szól! Szállj ki Te is a palackodból, ne zárd be, de ki sem MAGod, ebből a világból!

 

Köztünk van a helyed!

 

Mert amik benned vannak: érzések, tehetség, képesség, stb., ha nem is a HANGODBAN rejlik csoda – hanem bármi másban -, add oda nekünk, legyen a MIENK is! Ott kell lenned, ahol a helyed van! Csak mutasd meg MI AZ! Nekünk!

Forrás: YouTube

Szeretettel,

Visó

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét