Kezdőlap Egyebek Cari Cari (AT) – VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó

Cari Cari (AT) – VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó

48
0

2023. JÚNIUS 22., CSÜTÖRTÖK, 23:00

Szárnyalás a zene hullámhosszán, Cari Cari a Dunakanyarban!

A www.kultkocsma.hu szerkesztősége ezúton közli, hogy a saját készítésű szöveges tartalmak, továbbá fény- és mozgóképek szerzői jogvédelem alatt állnak. Az oldalon talált bármely tartalmat tilos értékesíteni! Ha újraközlésre alkalmasnak találják, a szerző megjelölésével és a forráscikk linkelésével lehetséges! A szerkesztőség nevében: Visó, alapító-főszerkesztő.

Különleges zenei utazásra hív a Cari Cari, akik a jubileumi VéNégy Fesztivál nyitónapjára érkeznek Nagymarosra.

 

 

Az osztrák duót Stephanie Louise Widmer és Alexander Köck alkotja, sokak szerint az egymásra találásuk az égben köttetett.
A párost Barcelonában, a Primavera Sound Festivalon fedezték fel, szürreális koncertjükkel még a The Rolling Stones Magazin munkatársait is levették a lábukról, úgy is jellemzik őket, mint a “The Kills és The XX szerelemgyerekét”, egy “csipetnyi Moricconeval” és a “Cat Power nyers erejével” megfűszerezve.

Műfajilag nehéz őket bekorlátozni, elsősorban indie-rockot játszanak, de szabadon merítenek a különböző zenei stílusok közül, saját érzéseiket, vágyaikat, gondolataikat transzformálják át dallamokká.
??Új albumuk, amely a ‘Welcome To Kookoo Island’ címet viseli több mint egy egyszerű zenei album, egy vízió, utópia arról, hogy milyennek kellene lennie a világnak. Ahogy korábban nyilatkozták, ahhoz, hogy valósággá válhasson, első lépésként álmodnunk kell róla.
Hallgassatok bele az albumba?http://bit.ly/3WMGdEF
Szabadlelkű barátaink, gyertek és éljük meg együtt a feltételek nélküli szabadságot, a boldogsággal teli létezést, teremtsünk együtt egy szebb világot!?
Napijegyek 7 000 Ft-ért csak a készlet erejéig – 70%-a már ELFOGYOTT‼
Bérletek január 29-ig 17 000 Ft-ért!
⛺Diákoknak ?AJÁNDÉK kempingbérlettel!?
?Jegyvásárlás:

 

VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét