Kezdőlap Egyebek Szeged első arénás fesztiválja világsztárral érkezik

Szeged első arénás fesztiválja világsztárral érkezik

248
0

Március 14-én hatalmas bulifolyammal izzítja be a tavaszt a Napfény Városának első “aréna fesztiválja”. A 12 órás bulimaratonon, azaz a Color Aréna Fesztiválon – a szegedi Pick Arénában – fellépnek majd a hazai streaming legnagyobb kedvencei, jön a honi klubélet krémje és itt lesz a világsztár dance-díva, mások mellett a Rampampam és az MMM című slágereivel pillanatok alatt óriási kedvenccé vált Minelli.


#zene #szeged #pickaréna #fesztivál #világsztár #minelli #kultkocsma Minelli tavaly Budapesten, a Rádió 1 teltházas születésnapi koncertjén lépett fel először hazánkban hatalmas sikerrel, most visszatérve Szeged legnagyobb rendezvényhelyszínén láthatja őt újra a hazai közönség.  

A dance-díva szólókarrierje alig négy éve indult, 2021-ben pedig a Rampampam című slágerével egycsapásra feliratkozott a nemzetközi dance kedvencek sorába. A dal már közelíti a 300 milliós megtekintést és Minelli azóta is állandó szereplője az európai játszási listáknak olyan slágerekkel, mint – a Rampampam mellett – az MMM, a Nothing Hurts és a Heart Instructions.

 

 

A Color Aréna Fesztivál nagyot merít a hazai kínálatból is, egyrészt a haza DJ elitből  felvonultatva olyan neveket, mint  Bréda Bia, Jauri, Regán Lili, Elektra, JoerJunior, Yamina, Szecsei, Metzker Viktória és a Sing Sing DJ Team, avagy Gabriel B., WellDan aka. Dain Farrell.

 

Az éjszaka császárai mellett a hazai streaming legnagyobb kedvencei is színpadra lépnek, így egy emberként tombolhat a Pick Aréna közönsége  Echo, AKC Misi, AKC Kretta, K. Kevin  vagy  T. Danny  produkciójára.

A hatalmas bulimaraton este 6-kor indul és tart hajnal 5-ig, lévén aznap munkaszüneti nap.

 

 

Szeged első arénás bulijára a jegyértékesítés már elstartolt és a  colorarena.hu  (https://colorarena.hu/) weboldalon bárki beszerezheti – akár early bird akcióban – belépőjét a tavasz legnagyobb bulijára.

Color Aréna Fesztivál, T. Danny és további 17 ember eseménye
Pick Aréna Szeged
A www.kultkocsma.hu szerkesztősége ezúton közli, hogy a saját készítésű szöveges tartalmak, továbbá fény- és mozgóképek szerzői jogvédelem alatt állnak. Az oldalon talált bármely tartalmat tilos értékesíteni! Ha újraközlésre alkalmasnak találják, a szerző megjelölésével és a forráscikk linkelésével lehetséges! A szerkesztőség nevében: Visó, alapító-főszerkesztő.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét