Kezdőlap Divat, szépség Keressen gyönyörű fényképeket a tervekhez

Keressen gyönyörű fényképeket a tervekhez

456
0

Amit meg kell tennie, az az, hogy meg kell találnia a megfelelő típusú képet, és úgy kell elhelyeznie, hogy az javítsa a designját.

A stock fotózás egyik fő oka az, hogy értékes időt és pénzt takarít meg.

Nem kell professzionális fotófelszerelésre költenie, nem kell megtanulnia kiváló minőségű fényképeket készíteni, vagy akár képszerkesztéssel is foglalkoznia. Ez különösen akkor hasznos, ha egy kis csapatról van szó, és a látványelemek nem az üzlet vagy a termék központi elemei.

 

Még ha nem is saját maga készíti a fényképeket, és fontolóra veszi, hogy kiszervezi őket egy professzionális fotóshoz, akkor is elég drága lesz.

Hasonlítsa össze ezt a sok gondot egy használatra kész, kiváló minőségű stock fotóval, amelyet egyszerűen letölthet, és hozzáadhat prezentációihoz, infografikáihoz, közösségi média bejegyzéseihez és egyéb terveihez.

 

 

Sokkal egyszerűbb és gyorsabb.

A stockfotók használatának másik nagy előnye, hogy számos lehetőség közül választhat. Több millió ingyenes és fizetős stockfotó található, és biztosan találsz valami tökéleteset az igényeidnek.

Hozzon létre tematikus háttereket

A stockfotók használata a tervek hátterében meglehetősen gyakori.
Amikor megtalálja a tökéletes háttérképet, amely illeszkedik márkája személyiségéhez, gondolja át, hogyan teheti kreatívan többnek, mint egy egyszerű fénykép.

Adjon személyiséget a címsorokhoz

Legyen szó a nyitóoldalról vagy az infografikáról, a stockfotók nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy feltűnjenek a címsorok, és felkeltsék a közönség figyelmét.

A látogatók vagy nézők általában a címsorokat látják először. Tegyen jó első benyomást egy releváns kép használatával, amely hozzáadja az általános témát vagy témát.

 

Tervezés a kép körül

 

Egy másik nagyszerű módja annak, hogy stock fotózást építsen be a tervekbe, ha szöveget és más elemeket integrál a használt stockfotókba vagy azok köré.

Ennek nincs egyetlen módja, de jobb, ha olyan képeket keresünk, amelyekben van szabad hely, hogy működjön.

Lehet, hogy a fotózás rosszindulatú a design világában, de isteni ajándék lehet, ha csak tudod, hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet.

Ahelyett, hogy úgy használná a fotókat, ahogy vannak, legyen kreatív, és játsszon a stílusokkal és effektusokkal, hogy tartalmassá és egyedivé tegye őket.

 

szponzorált tartalom

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét