Kezdőlap Divat, szépség Vége a sablonos kulcstartóknak!

Vége a sablonos kulcstartóknak!

105
0

Hagyd másra az unalmas tömegajándékokat! – Mutatok helyette valami izgalmasat, valami egyedit!

 

 

Már már talán feleslegesnek is véljük a manapság százával hemzsegő ajándék webshopokat az interneten, hogy ugyan minek ennyi minden?! Habár sok sok szép ajándékot kínálnak, a gyenge minőségtől a kiváló prémium kategóriákig, még is sokban egy dolog közös: sablonos, elcsépelt, tömegcikk. Igen! Ez a nagy baj mostanság, hogy nem, vagy csak alig alig bukkanhatunk rá olyan ajándékra, amit egyedinek mondhatunk és nem hasonlít a szomszédtól kapott tavalyi ajándékra sem. Nézzünk szét bátran az interneten, bár nem sok ilyen webshoppal találkozhatunk, ahol egyedi készítésű termékeket kaphatunk, azért egyre több ilyen oldal fordul elő. Ilyen termékeket kínál például a Karkötőshop.hu is, melyen a karkötők mellett fellelhető pár egyedi gravírozható kulcstartó is, melyeket tetszés szerint gravíroztathatunk velük!

 

 

Na de mi is az amitől annyira egyedi ez a fajta ajándék? Hát pont ettől, hogy te magad találhatsz ki egy szöveget, amit üzenni szeretnél a szerettednek, vagy közölni vele és ezt a szöveget fogják rágravírozni a kulcstartóra. Nem csak szöveget, hanem képeket is készíttethetsz, egész jó részletességgel el tudják készíteni. Ne félj attól, hogy nem fog tetszeni a kedves ajándékozottnak, már önmagában nagyszerű meglepetés az, hogy veszed a bátorságot és egy akár közös szlogeneteket rávéseted egy kiváló minőségű acél kulcstartóra. Garantált a meglepetés hidd el!

Na de hogyan is készül a gravírozás?

 

Szinte minden anyag gravírozható, csak meg kell találni hozzá a megfelelő technológiát. A karkötőshop.hu például lézerrel gravíroz, mellyel szinte a kulcstartó leheletnyi vékony tetejére rá égeti a kívánt mintát. Nagyon nagy részletességgel képes egy lézergravírozó dolgozni, sokkal szebben mint egy gravírtűvel rendelkező gép. A tartósságáról is ejthetünk pár szót, hiszen szinte semmi nem hozza le a gravírozott mintát a kulcstartóról, hiszen a bedolgozás előtt egy vékony színező réteget visznek fel a felületre, higy beleégesse azt. Így sokkal kontúrosabb, erőteljesebbek lesznek a betűk, alakzatok, vonalak, ívek.

 

Összefoglalva, csodás és szuper ajándékot hozhatsz össze pár ezresért cserébe te is! Hagyd a szokásos unalmas bort másra, te ajándékozz egyedileg gravírozható kulcstartót!

Szponzorált tartalom

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét