Kezdőlap Kiemelt anyagaink Teltházzal indult a Deja Vu Fesztivál

Teltházzal indult a Deja Vu Fesztivál

126
0

Őrületes hangulattal és teltházzal indult el péntek este Magyarország legnyagyobb retro fesztiválja, a Deja Vu Fesztivál.

 

 

 

A nemzetközi sztárok közül La Bouche, Kate Ryan és Arash gyújtotta be a háromnapos időutazás rakétáit. Utóbbi kettő ezen az estén debütált a szegedi közönség előtt.

 

 

A nyitónapra már napokkal korábban elfogytak a belépőjegyek, így már előre tudható volt, hogy az Újszegedi Partfürdőn 8000 vendég száll be az időgépbe, olyan hazai nagyágyúkkal, mint Krisz Rudi, aki akusztikus elemekkel átszőtt fellépésén dobogtatta meg a női szíveket. Állandó visszatérője a Deja Vu Fesztiválnak Kozso és az Ámokfutók, aki több dalt a nagyszínpadi előtti területen, a közönség soraiban adott elő. A dj vonalat Náksi, Dj Dominique, Peat Jr. & Fernando, Bárány Attila erősítette Szeged ikonikus lemezlovasaival kiegészülve.

 

 

 

Az időutazásban természetesen ma sincs megállás, így az őrületes szombati esti hangulatról Lou Bega, Las Ketchup, Alexandra Stan, Basshunter és természetesen a hazai nagyágyúk gondoskodnak.

 

 

A szombati napijegyek vészesen fogynak, így aki az utolsó pillanatban dönt úgy, hogy szeretne újra 18 lenni, jobb, ha minél előbb érkezik.

 

Deja Vu Fesztivál

Fotókredit: Future Visuals & Bajorics Balázs

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét