Kezdőlap Egyebek Dimashunk ma 28 éves! – Isten Végtelen Szeretete tartsa meg Őt nekünk,...

Dimashunk ma 28 éves! – Isten Végtelen Szeretete tartsa meg Őt nekünk, az Emberiségnek!

177
0

Ajándékok és Játékok nagy választéka, alacsony árakkal és időgarantált 1 munkanapos szállítási opcióval”

 


Kedves Látogató!
 
Ez az írás ugyan tavaly jelent meg, azonban minden sora mára is érvényes!

#dimashzenekultkocsma

Alázat, méltóság, becsület, szépség kívül és belül, tisztesség, hagyománytisztelet, hazaszeretet, minden létező szeretete, aki nem mellesleg a világ legszebb, legcsodálatosabb, legegyedibb hangján énekel. Nem csak öncélú sikereket halmoz, hanem hazájának, sőt az egész Emberiségnek olyan értéket ad magából, amelyek nélkül ugyan lehet élni, azonban nem teljességgel.

 

 

Ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni azt srácot, aki immár 28. éve folyamatosan ad nekünk: hatalmas értéket, a szó valódi értelmében… Igaz Valóját, pőrén, teljesen őszintén, aki elhozza nekünk a békét, a nyugalmat, egyszerűen felemeli azokat a pillanatainkat, amelyekben elveszni látszunk, hiszen olyan dimenzióba invitál, ahonnan nem kívánkozunk elmenni, mi több, örökre ott szeretnénk maradni.

 

Lelkünk szépségét, isteni valónkat élhetjük meg, ha Őt hallgatjuk…

 

Ő Dimash Kudaibergen, a kazahsztáni fiatalember, aki minden időben arra a kozmikus időre emlékeztet, amikor még minden más, minden szép volt, ahol egyek voltunk, lehettünk is, mert nem volt semmilyen egótermék, amellyel kivagyiságunkat csillogtassuk, ledöntsük, eltiporjuk, megsemmisítsük a másikat, csak mert elvisz az ördögi énünk.

 

 

Dimash meghódította a világ színpadjait, sokunk szívét, lelkét…

 

Ezt úgy tette és teszi, hogy nincs semmi  önös érdek benne, legalábbis nem láttam eddig felfedezni, hiszen az a szeretet, amit ad nekünk művészetén, egész lényén keresztül, nem engedi őt elcsábulni.

Amiben biztos vagyok: megszégyenülök sokszor, és bizony elérzékenyülök, hogy mit is ad Ő nekem (nekünk). Mennyire lehetek méltó Őt hallgatni, hiszen óriási kegyelmi állapotot érzek a Teremtőnktől, hogy őt mintha nekünk küldte volna, a mi feleszmélésünkre, hogy általa hallgassuk meg üzeneteit, legfőképpen, hirdesse a szeretetet.

 

 
Van mit tanulnunk a 28 éves sztártól, aki megszépíti félelemteli pillanatainkat.

 

Dimashunk úgy festi meg nekünk a kottafejeket, úgy jeleníti meg Hangján azokat, amelyek papírra vetődtek,  hogy érzékeljük a létezés csodás dolgait, az öröm, a szépség kozmikus színeit.

Mindent értünk tesz, minket akar megmenteni…

 

Nem hiszem, hogy ezt bánjuk, sőt…

Lelkünk vásznai is kifeszítetten várják ezeket a pillanatokat, és Dimash képes megfesteni mindegyikünk számára a legmagasabb rezgésű hullámokat, magát a SZERETETET.

Nem tagadom: szerelmes vagyok a HANGJÁBA, nemtelenül egész Lényébe, hiszen egyszerre megsemmisít, és felemel.

 

 

Kívánom, hogy még sokáig adjon nekünk az elapadhatatlan forrásból!

Emeljük fel szívünket, ahogyan Ő is teszi értünk!

Isten Végtelen Szeretete tartsa meg Őt nekünk, az Emberiségnek!

 

#dimashzenekultkocsma

 

Visó

 

Fotó: Mihály István

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét