Kezdőlap Egyebek Minden eddiginél többen látogatnak el a DEJA VU Fesztiválra idén nyáron!

Minden eddiginél többen látogatnak el a DEJA VU Fesztiválra idén nyáron!

64
0

BRÉKING:

Elfogytak az elővételes bérletek a DEJA VU FESZTIVÁL-ra!

 

2022. június 3-4-5-én Szegeden, a Deja Vu Fesztivál nyitja meg a fesztiválszezont a városban! A tavalyi nagysikerű fesztivál után már most kijelenthető, minden eddiginél nagyobb érdeklődésre lehet számítani, mivel a fesztivál előtt majdnem egy hónappal, elfogytak a fesztiválra kapható elővételes bérletek!

 

 

„Nagyon örülünk, hogy ennyire várják az emberek a fesztivált! 1 éve azon dolgozunk munkatársaimmal, hogy megháláljuk ezt a szeretetet, amit a vendégeinktől kapunk, ezért már most megígérhetem, hogy aki a pünkösdi hosszú hétvégén ellátogat a DEJA VU Fesztiválra, minden eddiginél nagyobb és látványosabb fesztivállal találkozhat!” –mondta el Kovács Ádám a fesztivál igazgatója. 

Június 3-4-5-én összesen 11 világsztár teszi majd tiszteletét a fesztiválon a 90-es és 2000-es évekből! Arash, a La Bouche, Kate Ryan, Lou Bega, Alexandra Stan, Basshunter, a Masterboy, a Paradisio, Alex Gaudino, a Las Ketchup és Cascada!

 

Rajtuk kívül igazi hazai legendák is érkeznek, mint Korda György és Balázs Klári, a Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, Krisz Rudi, DJ Dominique, Náksi Attila, Csordás Tibi, Bárány Attila, az Ufo Update, a Fresh, DJ Sterbinszky, Rakonczai Imre és még sokan mások!

 

 

Akinek már nem jutott elővételes bérlet a fesztiválra, az se csüggedjen, még elérhetőek napijegyek a rendezvényre, de a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes minél előbb beszerezni!

 

 

2022. június 3-4-5-én a pünkösdi hosszú hétvégén tehát újra DEJA VU Fesztivál!

A helyszín idén is az Újszegedi Partfürdő és Kemping lesz.

 

 

 

Jegyeket a www.dejavufesztival.hu

(http://www.dejavufesztival.hu) odalon lehet vásárolni, vagy a Szeged Pláza Missy üzletében, és az Ifjúsági Házban!

 

 

 

Találkozzunk június első hétvégéjén a Deja Vu-n, ahol idén sem lehet más a szlogen, mint hogyLegyünk együtt újra 18 évesek!

 

Deja Vu Fesztivál

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét