Kezdőlap Egyebek Könyves Piknik a szegedi Nyugi Kertben – a Somogyi-könyvtár standja is várja...

Könyves Piknik a szegedi Nyugi Kertben – a Somogyi-könyvtár standja is várja az olvasás szerelmeseit

50
0

2022. május 10. (kedd) 13.00-18.00

Nyugi Kert

A szegedi egyetemisták és fiatalok által közkedvelt Nyugi Kert 2017 óta évente két alkalommal, tavasszal és ősszel rendezi meg Könyves Piknik elnevezésű népszerű eseményét, melyen a Somogyi-könyvtár a kezdetektől fogva részt vesz. A rendezvény fókuszában az olvasás népszerűsítése áll.

dav

A Somogyi-könyvtár minden alkalommal hangulatos standdal, kitelepüléssel, tartalmas, sokszínű játékokkal, feladatokkal és értékes, izgalmas Zsákbamacska könyvajándékkal várja a fiatalokat.

A rendezvényen a korábbi évekhez hasonlóan olyan izgalmas programok várják az érdeklődőket, mint a könyvelhagyós játék vagy az egész napos könyvcsere. Idén is nyereményjátékkal készül a Somogyi-könyvtár, valamint olyan írókkal találkozhat a közönség, mint Pejin Lea, Tóth Tamara, Bék Timur és Kukucska Szabolcs. Az aláfestő zenét a Jazzszigor nevű zenekar szolgáltatja.

A Justincase Upcycling Absztarkt jóvoltából az újrahasznosítás jegyében különböző kreatív kézműves projekteket próbálhatnak ki a résztvevők, továbbá a Kreatív Kedd keretein belül festeni lehet majd, valamint saját készítésű ékszereket kreálni.

 

 

 

Somogyi-könyvtár, Szeged

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét