Kezdőlap Divat, szépség Vates | Sorok között fal | Interaktív kiállítás @Westend

Vates | Sorok között fal | Interaktív kiállítás @Westend

77
0

A Vates a Westenddel közösen költészet napi ünneplésre hívja az irodalom szerelmeseit. A márka április 9-11 között vár mindenkit a bevásárlóközpontban, a Millennium udvaron megrendezett interaktív kiállításra, ahol kedvenc versrészleteidet oszthatod meg.

 

 

 

 

A körüljárható Sorok Között Falra ezeken a napokon 10:00 és 21:00 óra között írhatod fel legkedvesebb versed címét vagy egy szeretett idézetedet és elolvashatod másokét is. Így a márka kultúranépszerűsítő törekvéseinek jegyében új műveket ismerhetsz meg és akár irodalmi beszélgetések is kibontakozhatnak.

 

Fodor Ákos: Tündérpárbeszéd

 

Emellett megismerheted Fodor Ákos munkásságát is, aki egyebek között haikuival vált ismertté. A költő műveit és azokhoz készült illusztrációkat a szervezők táblákon állítják ki. A műfajra jellemző rövid terjedelem pedig  lehetővé teszi, hogy akkor is feltöltődj egy kis művészettel, ha éppen sietsz.

 

 

Kedves Látogató!

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy az instagramon: https://www.instagram.com/kultkocsma/?hl=hu, a facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/kultkocsma és a youtube csatornánkon:

is elérhetőek vagyunk!
Kérünk szépen, ha időd engedi, kedved van, akkor kövess ezeken az oldalakon is minket!
Köszönettel:
www.kultkocsma.hu szerkesztősége

 

 

 

A költészet napját Magyarországon 1964. óta ünnepeljük, József Attila születésnapján, április 11-én emlékezünk meg a hazai irodalom nagyjairól. Ehhez a fontos tradícióhoz csatlakozik idén a Vates és teremt teret a közös tisztelgéshez.

 

 

 

Az utcai ruházati márka célja egy kultúra köré szerveződő társadalmi mozgalom építése, a művészet közös ünneplése. A mostani esemény mellett közösségi média felületeiken is folyamatosan megosztják a közösségük által beküldött irodalmi és művész idézeteket. Termékeiken – pólókon, pulcsikon és kiegészítőkön – is a magyar irodalom legendás alakjai és soraik, művészeti alkotások és a hazai rajzfilmgyártás remekei szerepelnek modern dizájnként.

 

A kiállítás Facebook eseményét itt találod:

 

https://www.facebook.com/events/367405565268794/?ref=newsfeed

 

Vates

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét