Kezdőlap Divat, szépség “Oltsd velünk szomjadat!”

“Oltsd velünk szomjadat!”

1144
1

Kedves Látogató!

#szerkesztosegikultkocsma

Gyere, nézz szét nálunk!

 

 

Kortyolj belénk, amikor csak időd, kedved engedi! 🙂

 

 

 

A fenti képen szerkesztőségünk két tagja hiányzik: Szakál Magdi, illetve Szarvas Nikolett Diána. Balról jobbra haladva: Mátó Gábor, Tolnai Imre Krisztián, Fátyol Roland, Csala Sándor Benjámin/Beni (alapító), aki alig látszik, új kedves, pörgős kollégánk: Raffai Balázs (politológiát tanul a SZTE-n), Visnyei Ferenc/Visó, a rendkívüli energiákkal felvértezett Bánszki Krisztián és Kóra Bianka Katalin.

 

 

Ezen a képen Szakál Magdi kolléganőnk is látható

 

 

Nagyon örültünk egymásnak! Bánszki Krisztán alapításunk után fél évvel pörgetett fel elképesztő energiájával minket és magazinunkat.  Most is ő hozta létre valójában ezt a kis talinkat tegnap, egy hódmezővásárhelyi étteremben. 

 

 

Megbeszéltünk mindent, ami előrevisz minket.

 

 

Nagyon sok feladat áll előttünk! Egyértelművé vált mindegyikünk számára, hogy online művészeti magazinunknak helye van az online világban, haladnunk kell a kor és a technika kínálta lehetőségekkel!

 

 

Ha kis lépésben, de folyamatosan fejlesztünk mindent: web-és facebook oldalunkat, instánkat, youtube csatornánkat. Nyitottak vagyunk a podcast, a tiktok és minden olyan platform létrehozására, hogy eljussunk minél több Látogatóhoz!

 

 

Itt követhetsz és kedvelhetsz minket!

Kattints a fenti képre! 

 

 

Természetesen az is fontos számunkra, hogy cikkeinket, videós anyagainkat a lehető legprofibban készítsük el Neked! Élő bejelentkezéseinket is sűríteni szeretnénk. Imi és Visó párszor már lelkesen “élőzött”a facebookon, de van még mit tanulniuk… 🙂 Egyik célunk, hogy ezt is szívvel adjuk neked, minél jobbá válva!

 

 

A legfontosabb terveink között szerepel, hogy minél több Látogatót MAGunkénak tudjunk, hiszen mi a “MŰMAG Mindenkinek!” online művészeti MAGazin, a www.kultkocsma.hu vagyunk, akik tényleg azt szeretnék, ha az életünk zűrzavarában, a technika, informatika, programozás egyre gyorsuló világában, minél több értékkel ajándékozzunk meg Téged!

 

 

Miért is kultkocsma? Anno’ Hódmezővásárhelyen kocsmákban indult el az értékteremtő kezdeményezés: Visó és lelkes irodalmi, zenész és képzőművész ismerősei, barátai arra gondoltak, hogy az italok mellé valami más is kell: a kultúra, a művészet is. Így olykor a poharak megtöltése mellett szellemi “kortyolgatás” is folyt.

 

 

Később a város is támogatta rendezvényeiket, majd egy illusztris vásárhelyi kávéházban folytatták missziójukat. Sajnos az egyre gyorsuló életmód, a kivándorlás, meg egyéb okok miatt nem sokáig jöttek létre a szellemi ütközések…

 

 

Benit és Visót, az alapítókat pedig nem titkolt szándék vezérelte: egy olyan virtuális felület létrehozása, amelyen keresztül a sok szellemi nedűből kiválaszthatod a legzamatosabbat, hogy “kortyolgasd” a “speciális szellemi nedűket”, oltsd vele szomjadat!  

 

 

Kedves Látogató!

 

 

Arra bíztatunk Téged, ha a kínálatunk közül megtetszik bármelyik anyagunk, cikkünk, avagy az egész oldalunk, ajánljad azoknak, akik szeretik a művészeteket! 

 

 

Szellemi nedűink nélkül ugyan lehet élni, de nem teljességgel!

 

 

 

Bátran kortyolj belénk!

 

 

 

Tehát: “Oltsd velünk szomjadat!”

 

Szeretettel:

a kultkocsma.hu szerkesztősége

 

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét