Kezdőlap Kiemelt anyagaink Zenei csatangolás Visóval – Jackson Wang – Blow – Ízelítő a “Magic...

Zenei csatangolás Visóval – Jackson Wang – Blow – Ízelítő a “Magic Man” című albumáról

557
0

Amiben biztos vagyok: a pár nappal ezelőtt 28. születésnapját ünneplő Jackson Wang (Kínában él) énekes, rapper, dalszerző, táncos, vezető divattervező, színész és ügynök, ismét hozott a mai napra időzítve egy dalt nekünk.

 

 

 

 

Egy dalt? EGY DALT. Nemcsak dalt, klipet, hanem óriási OPUSZT. Ha most azt mondaná nekem valaki, hogy a K-pop, a hip hop és az R&B sztárja az ördöggel cimborált, bizony elhinném. Nem véletlenül… Olyan démoni, velőt rázó  zenei hangokkal, képekkel indul a klip, hogy azt hittem, sosem lesz vége (közel egy perc) a horrornak, de az alakok és én is életre keltem…  Az elképesztő táncmozdulatok (basszus, az “erotika” mindig ott van?), kosztümük, szépség, elegancia, de olykor a félelem, a szorongás rémképei is lefagyasztottak.

 

Kérjük kövess és kedvelj minket!
Kattints ide:

 

Ami szembetűnő számomra: a hajdanán sikeres kardvívó (édesapja válogatott is volt), jelenleg műsorvezető, de a Got7 fiúcsapatnak is a tagja. Wang tudja a dolgát – a klipben egyébként mindenki profi -, megtervezett mindent: koreográfiát, ruhákat, forgatókönyvet, zenét, szöveget írt, amelyek mind arra hívják fel a nézők, hallgatók figyelmét: itt valami megszületett, egy olyan ALKOTÁS, amely bizony már pár óra alatt többszázezres nézettséget ért el. Ma került fel a hálóra a rendkívül perfekcionista sztár youtube-csatornájára.

 

 

 

Wang IGAZI Alkotó, Egy Művész… Az… az áldóját!

 

 

 

A jóképű, sármos srác ki -és felhasználta az összes munícióját, hogy lepakoljon nekünk valamit az asztalunkra: kitartását, alázatosságát, tehetségét, szorgalmát, amelyekkel felvértezte magát az évtizedek alatt. Hatalmas munkát látok ebbe is belefektetve, azonban lazán tárja elénk a fenevadat és nyomja le a torkunkon, szellemi nedűként. Ettől persze, hogy elalélunk páran. Az egész LÉNYÉT eregeti, fújja ki MAG(j)ából most. Érzem minden rezdülésében megnyilvánulni ŐT… otthonra is talált bennem, pedig meg sem fordult először a fejemben, hogy hatással lehet rám is ez az egész őrület.

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy az instagramon: https://www.instagram.com/kultkocsma/?hl=hu, a facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/kultkocsma és a youtube csatornánkon:

 

 

 
is elérhetőek vagyunk!
Kérünk szépen, ha időd engedi, kedved van, akkor kövess ezeken az oldalakon is minket!
Köszönettel:
www.kultkocsma.hu szerkesztősége

 

 

 

Azt csinál velünk, amit szeretne, amit csak akar.

 

 

Már-már tényleg fenevadnak érzem magam. Ki nem, ha be van indulva, fel van pörgetve? 

 

 

 

 

Először nem is a zenére figyeltem – hiába van bennem némi zeneiség -, hanem a klipre. A látványra. Ízekre, darabokra szedtem a pergő filmkockákat, ahogy azok (és a látvány/f/okozók) is engem. Másodjára elindítva a klipet, fedeztem fel a zenét. Wang ide terelt, és egymás után párszor meghallgatva, nem tudtam, hogy mi is történt velem. Megcsodáltam az EGÉSZET.

 

 

Mellkasomban éreztem a forró lüktetést, a vad tánc, a zene, a ruhák illatát, mert mintha rám fújták volna a tömény, bódító füstöt: kifújták MAGukból amit kellett…

 

 

JACKSON Wangék örömmel nyugtázzák szerintem kábulatunkat. Én legalábbis jól megszívtam… Minőségi cucc ez! 🙂

 

 

Mialatt készítettem ezt a zenei csatangolásomat (kb. 1 óra alatt!), több mint 100.000 Látogató szívta MAG(j)ába ezt a cuccost! 🙂

 

 

Van még belőle?  🙂

 

 

 

 

 

Mihály István

 

Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét