Kezdőlap Kiemelt anyagaink Zenei és táncos csatangolás – MIKE ANGELO – We Were Dancing M/V

Zenei és táncos csatangolás – MIKE ANGELO – We Were Dancing M/V

62
0

Mit is mondhatnánk arra, ha egy táncban, dalban felfedezzük önmagunkat, de a másik által, ha érezzük, látjuk, hogy mit is fejez ki egy-egy mozdulat,  egy-egy tekintet, egy-egy dallamív, a szöveg?

 

 

 

Érzések zűrzavara… Gondolatfolyamok… Elárasztanak… Ilyenek is, olyanok is: bánat, kín, fájdalom, öröm, beteljesülés, szenvedélyes szerelem, tömény erotika. Ebben a klipben mindezeket megtaláljuk, a Szépség különböző arcaival is megmutatnak nekünk mindent, amit csak szeretnénk.

 

Music and Lyrics By Walter Afanasieff and Aleena Gibson (Chinese adaptation by Shavvon Lin)

 

 

A klipben énekelni, táncolni Mike Angelot (Mike Pirat Nitipaisalkul) is láthatjuk. Mike thai-kínai énekes, színész és modell.

 

Elképesztő kitartással, erővel, hittel, tehetséggel, külső és belső szépséggel áldotta meg a Teremtő, amelyek mellé az alázata a művészetekhez, emberekhez a legfigyelemreméltóbb. Mindegyik pályán sikert-sikerre halmoz. Néztem pár filmjét: zseniális alakításaiban annyira hiteles, hogy nyugodt szívvel ajánlom megnézésre mindegyiket, még ha vannak benne szappanoperák, websorozatok is. A dalait is szeretettel hallgatom és érdemes rájuk hangolódni. Egyedi hangjában ugyan nincs semmi extra, de amit előad, az Ő maga és ez tetszik benne. 

 

 

A Golf-Mike zenei duett tagjaként ismerték meg rajongói.

 

Mike beszél thaiul, angolul és mandarinul.

 

A 32 éves Mike színészi karrierje a 2008-as „Ubatruk Karmkobfah” című televíziós drámával indult be. Azóta számos népszerű filmben és televíziós drámában szerepelt, köztük a „Full House” (2014) és a „Kiss Me” (2015) thai változatában.

 

 

2015 óta Mike számos kínai drámában szerepelt.

 

2021-ben Mike részt vett a “The Misfits” című amerikai filmben.

 

A 8 éves Maxwell és apja között harmonikus a kapcsolat.

 

Amennyire sikeres modellként, énekesként, színészként, sajnos magánéletére ez nem jellemző. Egy gyermeke született ex-barátnőjétől, az olasz-thai modelltől, Sarah Casinghinitől. Nehezen, de kiharcolta, hogy részt vehessen kisgyermeke nevelésében…

 

 

Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét