Kezdőlap Kiemelt anyagaink OneRepublic: jövő májusban ismét hazánkban – a Spotify-on már több, mint 6...

OneRepublic: jövő májusban ismét hazánkban – a Spotify-on már több, mint 6 milliárd lejátszásnál tart a csapat

57
0

Az énekes/dalszerő Ryan Tedder, valamint Zach Filkins és Drew Brown gitárosok, Brent Kutzle basszusgitáros/csellista, Brian Willett billentyűs és Eddie Fisher dobos alkotta OneRepublic már közel tizenöt éve nyűgözi le rajongóit.

 

 

2007-ben megjelent debütáló Dreaming Out Loud albumuk rögtön egy 20 millió példányban elkelt kislemezt is tartalmazott, az Apologize világsláger lett, és begyűjtött egy Grammy-jelölést.

 

 

Két évvel később második lemezük, a Waking Up már olyan dalokat szállított a slágerlistákra, mint az All The Right Moves, a Secrets és a Good Life. Ezt 2013-ban a Native követte, rajta a szinte minden országban listavezető, és 41 millió példányban elkelt Counting Stars mellett a Love Runs Out, a Feel Again és az I Lose Myself dalokkal. Negyedik albumuk, az Oh My My, 2016-ban a Wherever I Go és a Kids nótákkal hódított. A OneRepublic utolsó, ötödik stúdiólemeze, a Human idén jelent meg.

 

 

Az album dalai, a Run, a Wanted, a Didn’t I, a Better Days, a Someday és a Rescue Me együttesen 3 milliárd lejátszást tudhatnak magukénak.

 

A zenekar csak a Spotify-on már több, mint 6 milliárd lejátszásnál tart. Az énekes Ryan Teddert pedig generációja egyik legtehetségesebb szerzőjének és producerének tartják, amit alátámaszt harmincnál is több top10-es dala, amelyek a OneRepublic mellett olyan művészek nevéhez kötődnek, mint Adele, Taylor Swift, Beyoncé, Leona Lewis, a Backstreet Boys, Jennifer Lopez, Demi Lovato, a Maroon 5 vagy Ariana Grande.

 

2015-ben a OneRepublic egy elképesztő teltházas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött.

 

Nem lesz ez másképpen 2022. május 13-án sem… ismét a Budapest Arénában lépnek fel.

https://www.livenation.hu/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét