Kezdőlap Kiemelt anyagaink Szegedről jelentjük – Dr. Tóth Árpád karnagy visszatér – Popzene a középkorban...

Szegedről jelentjük – Dr. Tóth Árpád karnagy visszatér – Popzene a középkorban – ONLINE ELŐADÁS!

65
0

Előadónk:

dr. Tóth Árpád karnagy,

 

egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszereda improvizációs kórus vezetője, a Kórusok Éjszakája megálmodója és főszervezője

Az előadás ONLINE helyszíne: https://ihrk.streamtar.eu/…/mentorhalo_toth_arpad…

 

KÖZKÍVÁNATRA MOSTANTÓL ONLINE IS elérhető a Mentor(h)áló 2021-es őszi évadának több programja is – így azok is velünk tarthatnak kivételes hangulatú előadásainkon, akik nem tudnak személyesen jelen lenni a személyes jelenléttel megvalósuló szegedi előadásokon!
🙂

“Sok minden más lehetne, ha csak egy kicsit is éneklőbb emberek lennénk” – ezt hirdeti dr. Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszereda improvizációs kórus vezetője, a Kórusok Éjszakája megálmodója és főszervezője, aki 2021 őszén ONLINE ELŐADÁSSAL is elérhető lesz a Mentor(h)álóban!

💗

2019-es bombasztikus szegedi és 2021 tavaszi, óriási népszerűségnek örvendő online előadása után máris sokan vagyunk, akik alig várjuk Árpi újabb lélekmelengető és közös éneklésre buzdító előadását! Árpi előadását mindazoknak jó szívvel ajánljuk, akik VALAHA IS szerettek énekelni, és velünk együtt azt vallják: ÉNEKELNI JÓ!
Az előadás még október 17-én, vasárnap 23.00 óráig itt lesz elérhető: https://ihrk.streamtar.eu/…/mentorhalo_toth_arpad…
Hogyan tekinthetem meg az előadást?
– Vásárold meg a jegyed ITT: https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/TOTHARPAD211012
(segítség: Kisokos online előadások jegyvásárlásához és megtekintéséhez: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/jegyvasarlasi-kisokos/)
– A megadott időpontban kattints az előadás eléréséhez az IHRK Streamtár oldalra: https://ihrk.streamtar.eu/…/mentorhalo_toth_arpad…
FIGYELEM:
az előadás csak a megadott kezdőidőponttól érhető el!
– Tarts velünk ezen az izgalmas estén és tanulj Te is nagyszerű előadónktól a Mentor(h)áló legújabb előadásán!🙂
FIGYELEM:
az előadás csak jegyvásárlás után tekinthető meg!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
(FIGYELEM: ez az előadás dr. Tóth Árpád 2021. szeptember 28-i előadásának felvétele, melyet a Szeged TV készített Szegeden, az IH Rendezvényközpontban!)
Nézői véleményekért katt ide:
https://www.facebook.com/events/272357814558548/?active_tab=discussion

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét