Kezdőlap Kiemelt Tánc – Simkó Beatrix: A kredenc a pincében maradt – PREMIER

Tánc – Simkó Beatrix: A kredenc a pincében maradt – PREMIER

207
0

Megváltoztat-e minket az idő? Falat épít-e idősek és fiatalok közé az öregedés? És az, hogy máshogy nőttünk fel, mint a nagyszüleink? Nem úgy keverjük a kávét, nem úgy mosakszunk, sétálunk, mint ők; mást jelent számunkra a kikapcsolódás, a munka, a kora reggel és a késő este… De vajon különbözik emiatt a valóságuk is? Ha igen, akkor hogyan tudunk mégis közel kerülni egymáshoz?

 

 

A kredenc a pincében maradt című előadás ritkán tárgyalt témát boncolgat. Azt, hogy hogyan változtatnak meg bennünket az évtizedek, és hogy hogyan írja át a valóságot (és minket is) a folyton lecserélődő korszellem.

 

A produkcióban hétköznapi helyzetekben fedik fel mindenki számára ismerős karakterek azt a rést, ami ezáltal a generációk között húzódik. Tánc, színház és a társművészetek eszközei keverednek az előadásban, amely arra vállalkozik, hogy hidat építsen eltérő korok, kultúrák, társadalmi csoportok szülöttei közé.

 

 

Felvillannak azok a tekintetek, mozdulatok és szavak, amelyek mindannyiunk számára közösek. Azt az univerzális nyelvet kutatja A kredenc a pincében maradt, amelyet társadalmi, kulturális, generációs háttértől függetlenül mindannyian megértünk.

2021. szeptember 28. 20:00

Azt a kommunikációs lehetőséget, amire a 21. században is olyannyira szükségünk van.

https://trafo.hu/Dömölky Dániel

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét