Kezdőlap Irodalom Vigyázat, ez Bob Dylan! – Prieger Zsolt és vendégeinek rendhagyó zenés-irodalmi előadása...

Vigyázat, ez Bob Dylan! – Prieger Zsolt és vendégeinek rendhagyó zenés-irodalmi előadása az A38-on

182
0

Bob Dylan munkássága áll a középpontban Prieger Zsolt és vendégei rendhagyó zenés-irodalmi előadásán szeptember 26-án az A38-on, a PesText Fesztivál keretében.

 

 

    Kísértés, extázis, zene és költészet: a Nobel-díjas amerikai művész lírája az Anima Sound System vezetőjének produceri-rendezői munkájával és számos neves énekes, zenész és színész részvételével lesz terítéken – közölték a szervezők az MTI-vel.

 

    A produkció elemei egy térben, de több színpadon lesznek láthatók és hallhatók.

 

    Bob Dylan egyszerre költészet és popkultúra.

 

Hiába Nobel-díjas: azon is nevet, amikor odaítélik neki. Hangosan kérkedik azzal, mennyire műveletlen, közben méltón tol Szapphó, Nietzsche és Ezra Pound idézeteket. Komoly dolgokról beszélni oldottan nagy feladata és hiányossága az irodalmi interpretációnak – idézte a kommüniké Prieger Zsoltot.

 

A fellépők között lesz Kiss Flóra, Nagy Katica, Törőcsik Franciska, Telma Lincoln, Kis-Kovács Luca, Benkő Dávid, az Anahit, Veni, a Nyughatatlan, a Napfonat, a Kodachrome, VelvetNoise, Maxim Rözge (Meteo), Árvay Gábor (Fran Palermo), Prieger Szabolcs, Kováts Tibor, Dénes Szilveszter (Anima Sound System) és Fekete Károly Hair (Strong Deformity).

 

    A PesText Fesztivál programjai a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal/EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

MTI

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét