Kezdőlap Film- és színházművészet A Lövések a Broadwayn című musicalt mutatja be a Thália Színház

A Lövések a Broadwayn című musicalt mutatja be a Thália Színház

20
0

A Lövések a Broadwayn című musical magyarországi bemutatójával kezdődik a Thália Színház új évada szombaton. A színház eddigi legnagyobb produkciójában az 1920-as és 1930-as évek swingslágereit hallhatja a közönség.

 

 

    A Woody Allen azonos című, legendás filmjéből készült Broadway-musicalt Béres Attila rendezésében tűzik műsorra – olvasható a Thália Színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

 

    Mint írják, a történet New Yorkban játszódik, 1930-ban. A valaha ünnepelt színésznő a nagy visszatérésre készül. Következő bemutatójának ifjú szerzője rendkívül ígéretes mint férfi, de a színdarabján lenne mit javítani. A bölcs producer nagyvonalú szponzort talált a maffiafőnök személyében, aki sztriptíztáncos barátnőjéből akar sztárt csinálni – olvasható a darab szinopszisában.

 

    Az előadásban a véreskezű New York-i maffiafőnököt Szabó Győző, első számú gengszterét Ember Márk, a nagy múltú primadonnát Szinetár Dóra, a törekvő drámaírót Hevesi László játssza.

 

További szerepekben Mórocz Adrienn, Mentes Júlia Virginia, Szervét Tibor, Nagy Viktor, Szabó Erika, Tamási Zoltán, Hunyadkürti István és Ikotics Milán látható.

 

  A darab jelmeztervezője Pilinyi Márta, látványtervezője Horesnyi Balázs.

A produkció zenei vezetője Bolba Tamás, a koreográfus Barta Dóra.

MTI/mixonline.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét