Kezdőlap Fotóművészet Magyarország 365 – Online kiállítás nyílt a fotópályázat legjobb alkotásaiból

Magyarország 365 – Online kiállítás nyílt a fotópályázat legjobb alkotásaiból

371
0

Online kiállítás nyílt a Magyarország 365 fotópályázat legjobb alkotásaiból; a magyar kormány által meghirdetett pályázatra legutóbb mintegy 28 ezer felvételt neveztek – közölte az MTI-vel hétfőn a Miniszterelnöki Kabinetiroda.

 

Bozó Pál: A fény gyermekei

 

    A képek azt bizonyítják, hogy Magyarország tele van gyönyörű helyekkel, időtálló épületekkel és életerős közösségekkel. Az alkotások egyúttal ihletet adhatnak nyári kirándulásokhoz és hazai nyaralásokhoz – áll a közleményben.

 

Mocsári Balázs: Kakashajtás

 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda által, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, a Nagycsaládosok Országos Egyesületével és a Magyar Természetjáró Szövetséggel együttműködésben kiírt pályázatra három kategóriában – Természet és táj (egyedi és sorozat), Épített és tárgyi örökség (egyedi és sorozat), valamint Életképek (egyedi és sorozat) – várták a pályaműveket.

 

Gruber Márk István: Kezdet – Végzet (sorozat) része

 

    Kaiser Ottó fotográfus, a fotópályázat zsűrijének elnöke az MTI-nek korábban elmondta: a kiírás célja, hogy magas színvonalú fotók segítségével mutassa be Magyarország természeti és tárgyi értékeit, ünnepeit és mindennapjait, mindazt, amire a pályázók büszkék a hazájukban.

 

Hencz Judit: Álmos kép

 

    Az eddig lezárult mindkét kiírás legjobb képeiből összeállított, online galériák a https://fotopalyazat.magyarorszag.hu/ honlapon elérhetők.

 

MTI/Kiemelt kép: Bolla Bernadett: Egy jelkép visszatért (sorozat) https://fotopalyazat.magyarorszag.hu/

 

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét