Kezdőlap Kiemelt Zenei csatangolás – Esti Kornél – Utánad (hivatalos videoklip)

Zenei csatangolás – Esti Kornél – Utánad (hivatalos videoklip)

619
0

A mezőtúri rocker srácok pár nagylemez megjelenése, koncerthegyek illetve kényszerpihi’ és kis hallgatás után összehozták az Utánad című dalt és klipet. Vélemények persze vannak: valakinek egyből beugrik egy ismert szám, amit már mintha hallott volna. Persze, ez nem lehet másképpen. Van, aki egy másik dalt hall ki belőle. Ez sem… lehet folytatni a sort… 

 

 

A klip illik a szöveghez, dalhoz? Döntsd el!

 

 

 

Mindenesetre az Esti Kornél ismét koncertképes, és alkotói fázisban teszi a dolgát!

 

 

A 15 évvel ezelőtt alakult alternatív rockbanda tagjai: Bodor Áron (ének, billentyű), Horváth Kristóf (gitár), Lázár Ágoston (dob, vokál), Lázár Domokos (gitár, ének), Pályi Ádám (basszusgitár) és Veres Imre (gitár).

 

Ízlések és pofonok

 

Szem – és fültanúi lehetünk annak, hogy most ez a dal ilyen vagy olyan, közhelyes vagy nem, jó vagy nem, tetszik vagy nem.

 

 

A kérdés az, hogy mit ad annak, aki veszi a “bátorságot,” idejét nem sajnálva megáll egy pillanatra… és csak hallgat, nem agyal, nem gondolkodik egy cseppet sem, csak hallgatja őket és…

 

 

…és talán eljut “valami” fontos üzenet ahhoz, akihez szükséges, és persze nem baj, ha hasonlít egy ismert vagy kevésbé ismert dalhoz, ha mégis, ettől még “ÉLNI KELL – súgják a habok…”

 

 

 

Kedves Látogató!

Ha akarod, 3 perc 36 másodpercig átadhatod magad annak, aminek kell! 🙂

Visó

 

 

 

 

 

Fotó: Mihály István

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét