Kezdőlap Életmód Karaul Sámán: “MERJÉL MAGYAR LENNI!!!”

Karaul Sámán: “MERJÉL MAGYAR LENNI!!!”

495
0

Kedvesem!

 

Azt gondolom, hogy kötelességem is, nemcsak tiszteletből, vérségből, hogy ezt a videót megosszam Veled!

Sajnálatos, de a YouTube.com letiltotta ezt a videót, így ezt tudom közzétenni, ahol megnézheted, meghallgathatod:

 

“Tokmak Karaul az őrző táltos – PAX TV (2004) teljes”

 

Köszi figyelmedet! 

Ölelés! Visó

2023- 09. 16. 

 

 

 

Lelkünk felélesztése

Ebben a romlott, erkölcsileg is teljesen lezüllött, förtelmes anyagi világban az újabb magyar fényes napok, az évezredek alapjait a lelkekben kell ismét feléleszteni, illetve lerakni.

Ősi hagyományaink tisztelete

Magyar lelkem is ezt akarja, teljes lényem súgja, meg kell osztanom a Táltos szavait! Meg kell nézned, meg kell hallgatnod! Tisztelni kell ősi hagyományainkat! Tisztelni és becsülni kell igazi őseinket, rokonainkat, hiszen egy vérből vagyunk! Nem lehet csodálkozni azon, hogy meglett férfiember létemre, most elérzékenyülten, könnyeimet hullajtva hallgatom és nézem újra és újra ezt a videót, amelyben Karaul Sámán a magyarokhoz intézi egységre buzdító szavait, amelyek bennem az ősi magyar Lélek hívását jelentik. 

 

Karaul szavai

Karaul Sámán sajnos már nincs közöttünk, de szavai ne hagyják el fülünket!

Karaul: Csillagösvényen szálló lélek

“KARAUL lelke immáron az Ősökkel, a Hősökkel együtt száll a csillagösvényen és onnan vigyázzák a sorsunkat féltő szeretettel.
Sok-sok szertűz mellől, KARAUL-lal együtt hívtuk, kértük az égi vándorokat, tekintsenek le ránk. Minden igaz magyarra határainkon belül és túl, bárhol él is a nagyvilágban.” https://naput.hu/
 
 

A világ legnagyobb családja vagyunk

 “Atkiáltom kelettől nyugatig, északtól délig.
Harmatos reggeltől viharos estéiig.
Hogy nem vagyunk egyedül, kidobott és árva,
M i vagyunk a világ legnagyobb családja” —
Alföldi Géza: Turáni ének.

 

Nem találjuk helyünket

Tudomásul kell venni, hogy porig alázottan, kirabolva, nemzettudatunktól megfosztottan, szanaszét szórtan éljük mindennapjainkat. Nem szabad letagadni: mintha földönfutókká váltunk volna, gyermekeinkkel együtt. Nem találjuk e hazában helyünket, de a nagyvilágban sem.

 

 

 

Fennmaradásunk

Keressük az erkölcsi támaszt, amire mindegyikünknek szüksége van, hiszen ha tiszta lélekkel hiszünk és képesek vagyunk tenni  MAGunkért, akkor fennmaradhatunk. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy kialakuljon a származásunkból fakadó nemzeti identitástudatunk. Kutyakötelességünk a megismerés útjára lépni és hívatásunkat be kell tölteni, hogy a magyarság őstörténelmét kutassuk, átadjuk a megérett, befogadó magyar testvéreinknek. 

 

Átszellemülés

Biztos vagyok abban, hogy sokkal többen vagyunk, akik hasonlóan gondolkodnak és képesek is tenni, átszellemülni, megőrizni és továbbadni az ősi magyar történelmet, az igazit!

 

 

Kívánom, hogy az Ősturáni Lélek legyen Veled minden időben! 

 

 

Szeretettel és öleléssel:

Visó, a kultkocsma.hu egyik alapítója
Visó/Fotó: Mihály István

 

 

 

 

 

Visó

Fotó: LÉLEKKÉPEK/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét