Kezdőlap Íz(lés)ek Koncertek, gyerekprogramok és jelmezes futóverseny a villányi Rozé Fesztiválon

Koncertek, gyerekprogramok és jelmezes futóverseny a villányi Rozé Fesztiválon

193
0

Július 9-én és 10-én rendezik meg – immár tizedik alkalommal – a villányi Rozé Fesztivált, amely idén koncertekkel, gyermekprogramokkal és jelmezes futóversennyel is várja a látogatókat.

 

 

    A szervezők tájékoztatása szerint az ország “legrózsaszínűbb fesztiválját” a borvidék mintegy húsz borászatának legjobb rozéi és a régió gasztronómiai különlegességei köré szervezik.

 

A rendezvény részeként idén is megrendezik a várhatóan több ezer futót vonzó “bulifutóversenyt”, a jelmezes RozéMaratont és a profi futók körében egyre népszerűbb, hivatalos negyed- és félmaratont, az Ördögi Kört is.

 

    A villányi rendezvénytéren a színpadi programok július 9-én, pénteken este a pécsi The Minds koncertjével indulnak, majd a Soulwave, később a Bohemian Brass Band produkciója lesz hallható, éjjel pedig egy hajnalig tartó utcabált tartanak.

 

    Szombaton kora délutánra már a rendezvénytérre várják a futókat és a közönséget a szervezők, ahol ezúttal a sportélmény mellett a rózsaszín jelmezeké és a bulié lesz a főszerep.

 

 

A jelmezmustra, a zenés bemelegítés után a RozéMaraton indulói startolnak el. A legrózsaszínűbb jelmezes futóverseny indulóinak egy három kilométeres távon kell rátermettségüket és kreativitásukat bizonyítaniuk.

 

 

A felnőtt, gyermek és a csapat kategóriákban indulók rozéfröccs és málnaszörp kíséretében futhatják végig a zenés felvezetéssel induló távot.

 

    A színpadi produkciók között Farkasházi Réka és a Tintanyúl gyerekkoncertje hallható szombaton, majd a pécsi pop/hip-hop csapat, a Made in B zenekar lép fel.

 

 

A szombat este a Brains koncertezik.

 

    A RozéMaratonra és a FutaVillány versenyekre a villanyiborfesztival.hu oldalon lehet regisztrálni, a rendezvényről további részletek is itt olvashatók.

MTI/Rozé Fesztivál

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét